A Bagossy Brothers és Illés Fanni így támogatja a tehetségeket – Videókkal





A tehetség és a kitartás mellé érkezik támogatás is a Nemzeti Tehetség Program keretében.



Megosztás
Szerző: Fodor Erika
Létrehozva: 2024.05.07.
Bagossy Borthers Company Nemzeti Tehetség Program illés fanni

A Bagossy Brothers Company, Illés Fanni paralimpikon és Kis-Tóth Ágnes asztrofizikus az idei Nemzeti Tehetség Program nagykövete! A személyi jövedelemadó 1%-ával mi is támogathatjuk a jövő művészeit, bajnokait, tudósait.

Kis-Tóth Ágnes, Hornung Ágnes, Tatár Attila, Bagossy Norbert, Illés Fanni (elöl) – Fotó: Fodor Erika

A Bagossy Brothers Company, Illés Fanni paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó, valamint Kis-Tóth Ágnes asztrofizikus is az ország legnagyobb tehetségtámogató programja mellé állt.

„Büszkeséggel tölt el, hogy egyre több tehetséges magyar fiatal kerül a nemzetközi élvonalba a művészet, a sport vagy a tudomány területén. Ahhoz, hogy számuk tovább növekedjen, elengedhetetlen a támogató környezet. A Nemzeti Tehetség Program immár 16 éve programokkal és ösztöndíjakkal segíti a kiemelkedő tudással és képességekkel rendelkező fiatalokat annak érdekében, hogy tehetségterületükön a legjobbakká válhassanak akár nemzetközi szinten is” – mondta Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára.

Bagossy Norbert és Tatár Attila – Fotó: Fodor Erika

Az idei évben a Nemzeti Tehetség Program (NTP) mellé állt a Bagossy Brothers Company, Illés Fanni paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó és Kis-Tóth Ágnes asztrofizikus is, akik azt üzenték a fiatal tehetségeknek, hogy merjenek nagyot álmodni és szorgalommal, kitartással haladni a céljaik felé. Az NTP idei kampányának nagykövetei a lehető legtöbb fiatalnak szeretnék ezt a fontos üzenetet átadni, ennek érdekében országos televíziókban, rádiókban és a közösségi média felületein is találkozhatunk velük.

Illés Fanni: Maradok, aki vagyok – Fotó: Fodor Erika

Bagossy Norbert kérdésünkre elmondta, a tehetség mellett a végsőkig való kitartás az, ami meghozza az eredményt.

Minden segítségre szükség van, a barátoktól elkezdve a szervezett támogatásig, de kitartás nélkül nem megy. Számunkra a Cseh Tamás Program nyitott utat, ahol megtaláltuk a mentorunkat, Szalai Attilát, aki a mostani menedzserünk is, a csapatunk hatodik tagja. Tényleg olyanok vagyunk, mint egy nagy család

– mesélte Norbi. Mutatjuk videón:

Illés Fanni paralimpikon úszó saját sikere kapcsán arról beszélt, hogy nem ment volna a támogató család nélkül.

Nem felejtem el, honnan jöttem, maradok, aki vagyok, és a magam részéről igyekszem mindennel támogatni a mostani fiatalokat. Ez a közös ügyünk. Örülök, hogy ennek a programnak részese lehetek, és biztatok mindenkit, hogy éljen a lehetőséggel, mert egy életünk van! 

Nézze meg Fannit, érdemes!

Bárki segítheti adója 1 százalékával

A Nemzeti Tehetség Program (NTP) állami költségvetési forrásból és az adózók 1%-os felajánlásából támogatja a legkiválóbb magyar fiatalokat határainkon innen és túl. Magyarország Kormánya elkötelezett a tehetséggondozás mellett, ezért minden évben jelentős összeggel egészíti ki költségvetési forrásból a Nemzeti Tehetség Program céljaira fordítható keretet. Minél több adófelajánlás érkezik be, annál magasabb a rendelkezésre álló összeg, és annál több tehetséges magyar fiatalt támogathat a program. A Nemzeti Tehetség Program elmúlt 15 évében már megközelítőleg 20 000 pályázat kapott támogatást, összesen több mint 37 milliárd forint összegben.

Nemzeti Tehetség Program: 1823 a felajánlás technikai száma

Bárki nyilatkozhat úgy, hogy személyi jövedelemadója 1 százalékát a Nemzeti Tehetség Programnak ajánlja fel, ezzel is segítve a jövő tehetségeit. Az adóbevallás során a rendelkező nyilatkozaton a Nemzeti Tehetség Program technikai számát kell feltüntetni, amely 1823. A program indulása óta az adófizetők összesen több mint 19,6 milliárd forint összegű felajánlást tettek a Program céljainak megvalósulása érdekében.

Hivatalos weboldal: www.nemzetitehetsegprogram.hu


 


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás