Tarlós István: Szentkirályi Alexandra emberséges, tisztakezű és lát a pályán





Az egykori főpolgármester is beszédet mondott Szentkirályi Alexandra kampányindító rendezvényén.



Megosztás
Szerző: WM
Létrehozva: 2024.04.17.
Módosítva: 2024.04.17.
Tarlós István Karácsony Gergely Szentkirályi Alexandra főpolgármester Budapest

Szerdán 17 órakor kezdődött a budapesti Bálna rendezvényközpontban Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz főpolgármester-jelöltjének a kampánynyitó rendezvénye. Az eseményen Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója és Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője mellett beszédet mondott Tarlós István, Budapest volt főpolgármestere is. 

tarlós istván
Tarlós István egykori főpolgármester szerint Budapest Szentkirályi Alexandra városvezetésével járna a legjobban. Fotó: facebook

Tarlós István: A főváros Szentkirályi Alexandrával járna a legjobban

Budapest egykori jobboldali főpolgármestere azzal kezdte, hogy Szentkirályi Alexandrát egészen fiatal kora óta ismeri. 2010-ben képviselőként, majd 2014-től főpolgármester-helyettesként dolgoztak együtt. Tarlós István úgy látja, hogy az elmúlt években egyfajta apa-lánya kapcsolat alakult ki köztük. A volt főpolgármester beszéde előtt megfogadta, hogy nem minősíti a baloldal főpolgármester-jelöltjeit, de azt tudatni szerette volna, hogy véleménye szerint Szentkirályi Alexandra mindkét másik jelöltnél jobban ismeri Budapest vezetésének átfogó feladatait. 

Tarlós István szerint a nemzet fővárosa többet érdemel a jelenlegi vezetésnél, emlékeztetett rá, hogy 2019 óta rossz kezekben van az árvízvédelem, de az út- és fürdőfelújítások is parkolópályára kerültek. 

Az egykori városvezető többször kiemelte, hogy jól ismeri a Fidesz jelöltjét és bátran állíthatja, hogy Budapest vele járna a legjobban, Budapestnek Szentkirályi Alexandra hajtaná a legtöbb hasznot. 

Véget kell vetni Budapesten a Gyurcsány-korszaknak

A Fidesz főpolgármester-jelöltje a napokban terjedelmes interjút adott a Mandinernek, amiben arról is beszélt, hogy 2019-ben Budapestre visszatért a Gyurcsány-korszak:

2019 őszén Budapesten visszatért a Gyurcsány-korszak és a bukott miniszterelnök emberei, egykori miniszterei ülnek a meghatározó pozíciókban. Például Draskovics Tibor, akinek része volt abban, hogy csődbe menjen az ország, most a BKK igazgatóságának élén ténykedik. Aztán ott van a hídpénzbotrányként ismert városházi számlagyár ügy egyik kulcsfigurája, Tordai Csaba. Vagy épp a már említett Gál J. Zoltán, Gyurcsány korábbi kabinetfőnöke és barátja, akiről még maga a főpolgármester se tudja megmondani, hogy miért jó a budapestieknek őt alkalmaznia – ellenben megsértődik, ha erre a sajtó merészel rákérdezni.

Budapestnek nincs újabb 5 éve hamis ígéretekre

Karácsony Gergely jelenlegi baloldali főpolgármester a napokban azzal kampányolt, hogy bérlakásokat ígért a fővárosiaknak. Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy 5 évvel ezelőtt Karácsony pont ugyanezzel kampányolt, de fél évtized sem volt elég, hogy a témában előrelépés történjen. 

Budapestnek olyan főpolgármesterre van szüksége, aki nem csak ígérget, hanem cselekszik is. Budapestnek nincs újabb öt éve hamis ígéretekre. Ez a város többet érdemel

- jelentette ki Szentkirályi Alexandra. A főpolgármester-jelölt nemrég elindította Kamuméterét, ahol sorra megnézi, mi történt Karácsony Gergely 5 évvel ezelőtti ígéreteivel...

Íme egy erről készült videó:

Szentkirályi Alexandra kampánynyitó rendezvényét a Facebookon lehetett élőben követni:
 





 





Ezeket olvastad már?
Magyar Péter durván beszólt Dobrev Klárának

Magyar Péter durván beszólt Dobrev Klárának

Folytatódik a táblaháború Újbudán

Folytatódik a táblaháború Újbudán

A háborús helyzet fokozódik: Franciaország és Lengyelország is atomfegyverekről beszél

A háborús helyzet fokozódik: Franciaország és Lengyelország is atomfegyverekről beszél

„Senki nem segített” - ököllel ütötték a 26 éves Csengét az 1-es villamos megállójában

„Senki nem segített” - ököllel ütötték a 26 éves Csengét az 1-es villamos megállójában

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás