Üres volt a koporsó, életre kelt a pap rémálma

A búcsúztatás vezénylő papnak kísérteties megérzése támadt.Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.03.09.
rejtély átverés temetés búcsú

Rupert McHardy atya vezette volna a prédikációt egy fiatalember temetésén a londoni Dél-Kensingtonban a múlt héten, azonban félbe szakította az eseményt, és hazaküldte a "gyászolókat", miután rájött, hogy egy hatalmas átverés résztvevőjévé vált. Pedig minden a tervek szerint haladt, megérkezett a koporsó, egy elegáns lovakkal hajtott halottaskocsival, luxusautóikkal megérkeztek a búcsúzkodó rokonok is, kiöltözve, cilinderekben, azonban senki nem volt igazán szomorú a pap szerint, ez vált később neki gyanússá. 

A templomban bukott le a "gyászoló" család a pap előtt /Fotó: Pexels

Rupert atya a DailyStarnak mesélte el a borzasztó részleteket az incidensről. A pap már felöltözve, készen állt rá, hogy levezesse a búcsúztatást, amikor furcsa dolgot vett észre az összegyűlteken a londoni Oratory római katolikus templomban. Az atya szerint ugyanis bár minden részletében egy temetést idézett a közösség, és a fiatal "elhunytról" is több bekeretezett kép kapott helyet a virágok között, a vendégek és a hangulat nem emlékeztette őt gyászolásra. Ezután pedig amikor az atya belenézett a koporsóba, észrevette, hogy nem fekszik benne az égvilágon senki.

A temetés kérelme 3-4 héttel ezelőtt érkezett be hozzánk. Állítólag a 23 éves Lauris Zaube-t búcsúztattuk volna, aki szilveszter éjszaka tűnt el egy befagyott folyó közelében, majd halottnak nyilvánították, miután megtalálták a testét. Azonban a temetkezési vállalkozó nem talált semmilyen holttestet, amikor fel akarta venni, mert azt mondták neki, hogy változott a terv, hamvak vannak csak 

- kezdte beszámolóját Rupert atya a lapnak, majd így folytatta - 

A temetés napján aztán elkezdett szétesni a történet. Nem kímélték a pénztárcájukat a szervezők, kórus, cilinderek, lovaskocsi, drága luxusautók. Viszont senki nem volt szomorú, a koporsó pedig üres volt. Aggódtam, hogy itt valamiféle erőszakos csalás lesz, ezért leállítottam a rendezvényt. Nagyon kísérteties volt, ugyanis az emberek boldogan távoztak. Ha egy igazi családról lett volna szó, akkor sírtak volna. Utána nagyon megrendültem, úgy éreztem, hogy ezek csak fizetett színészek voltak.

- zárta sorait az atya, aki a mai napig értetlenül áll az eset előtt.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás