Károly király már a temetésére készül – Durva pletyka terjed, elképesztő részletek





Nagyobb felhajtás várható, mint II. Erzsébet búcsúztatásánál.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.02.15.
Módosítva: 2024.02.15.
brit királyi család III. Károly betegség

Az a hír, hogy III. Károly brit király rákkal küzd, sokkoló hullámokat keltett az egész világon. Az pedig tovább rontott a helyzeten, hogy a Buckingham-palota nem árult el részleteket a betegség típusáról és stádiumáról, ez pedig sok megfigyelőt a legrosszabb feltételezésére késztetett.

Their Majesties King Charles III And Queen Camilla - Coronation Day
Csak annyi bizonyos, hogy az uralkodót daganattal kezelik (Fotó: WPA Pool / Getty Images)

Most pedig egy olyan jelentés szivárgott ki, miszerint a brit uralkodóház már meg is tette az első lépéseket a temetésre való felkészülés jegyében. Állítólag III. Károly nagyobb és pompázatosabb ceremóniát szeretne, mint amit tavalyelőtt elhunyt édesanyjának szerveztek. 

Károly azt mondja, hogy 70 évet várt a trónra , ezért megérdemel egy mesés búcsút

– fogalmazott egy bennfentes, akit a RadarOnline idéz. Azt is tudni vélik, hogy a mesés búcsúra mesés összeget szánnak: 250 millió dollárt, átszámítva több mint 90 milliárd forintot

A temetési előkészületek a Menai híd hadművelet fedőnevet kapták. A meghívandók listáján több száz külföldi királyi sarj és méltóság, valamint politikai és vallási vezetők, udvaroncok és barátok szerepelnek. Ugyanakkor a király állítólag azt is megszabta, hogy mely családtagok nem vehetnek részt a szertartáson. Ezek sorát kegyvesztett testvére, András herceg vezeti, de a király fiai, Vilmos és Harry herceg viszálya is árnyékot vethet az eseményre, márpedig az uralkodó nem szeretné, hogy ellenségeskedések fenyegessék végső búcsúját.

Ha Harry nem hajlandó lenyelni büszkeségét, és bocsánatot kérni, amiért kígyót-békát mondott a családjára, a királyi fekete bárányt a szamárpadba, vagyis hátulra ültetik

– mondta el a meg nem nevezett forrás. 

Ez nem lenne példa nélküli eset, hiszen az uralkodói teendőiről lemondott sussexi herceg nem kapott helyet az első sorban édesapja tavaly nyári koronázásán sem.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás