Drámai helyzet a XVIII. kerületben: három embert kellett kimenteni a rommá tört autóból – fotókkal

Az utasok és az autó vezetője sérült meg az ütközésben.Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.03.18.
Módosítva: 2024.03.18.
baleset busz XVIII. kerület Budapest

Hatalmas csattanásra, kiabálásra és sikoltozásra lettek figyelmesek a helyiek a XVIII. kerületben, március 18-án, hétfő reggel, hét óra körül: a Lőrinci és a Törvény utca kereszteződésében a helyi busz és egy kocsi ütközött össze

A busz eleje csúnyán összeroncsolódott, ahogyan a kocsi vezető felőli oldala is  – Fotó: Metropol

A csattanás nagy erejű volt, a kocsi összeroncsolódott, ahogyan a busz eleje is: a szemtanúk szerint a kocsi sofőr felőli oldala tört össze, az ajtó sem nyílt ki, míg a busznak az ablaka is betört. 

Elég csúnya volt, és sajnos ezen a környéken nem ez az első baleset. Pedig ez nem egy bonyolult kereszteződés

 – mondta egy helybeli férfi.

Az autóból három embert mentettek ki, mindannyiukat kórházba kellett szállítani  – Fotó: Metropol

Hozzátette, sok mentő érkezett a helyszínre.

Több mentő is érkezett, én magam legalább hármat láttam, szóval gondoltam, hogy nagy lehet a baj. A tűzoltók is ott voltak, szóval menteni is kellett

 – mesélte.

Úgy tudni, hogy az egyik utas súlyosan megsérült  – Fotó: Metropol

A kocsiban hárman utaztak, mind a hármukat ki kellett menteni az autóból, később pedig mindegyiküket kórházba szállították. Információink szerint egyikük súlyosan megsérült
– Az autó három utasát a fővárosi hivatásos tűzoltók emelték ki. A balesethez a mentők is kiérkeztek, a hatóságok teljes útlezárás mellett végzik a munkálatokatközölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Úgy tudni, hogy a buszon utazók közül is többen megsérültek  – Fotó: Metropol

A szemtanúk azt is elmondták, hogy ők úgy látták, a buszról is több embert kórházba szállítottak, volt, aki összesen nyolc sérültről beszélt. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta a balesetet, a rendőrség vizsgálja a történtek részleteit. Lapunk az üggyel és a sérültek számával kapcsolatban felkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is:

- A Lőrinci utca és Törvény utca kereszteződésében egy személygépkocsi és egy BKK-busz összeütközött. A balesetben többen megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A baleset körülményeit a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja – közölte a Metropollal a BRFK. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás