Újabb helyszínt találtak az illegális gyorsulási versenynek, nagy tömeg gyűlt össze - helyszíni fotók!





Úgy látszik, ha az egyik helyszínről elzavarják a rendőrök az illegális gyorsulókat, akkor egy hét múlva megjelennek máshol. Általában nagy áruházak parkolóit választják a találkozók helyszínének, hiszen ott rengetegen tudnak parkolni, ráadásul az egyenes útszakaszokon el tudják indítani a versenyzőket. Ezúttal Gödöllőn tartották az illegális száguldó cirkuszt - tudta meg a Metropol.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.05.
Módosítva: 2024.02.06.
Gödöllő illegális gyorsulási verseny

Hatalmas felhajtás és durrogó motorok – Fót után ezúttal Gödöllőn szervezték meg az illegális gyorsulási versenyt – tudta meg a Metropol. Az „autós találkozónak” becézett rendezvényre legalább 300 ember volt kíváncsi, akik vagy nézőként vagy versenyzőként vettek részt a tömegbulin. 

Korábban a fóti versenyre bejutott a Ripost stábja Fotó: Ripost

A spontán rendezvényt Gödöllőn, a Tesco parkolóban és a környező parkolókban rendezték meg. A hatalmas létszámú felvonulás miatt a rendőrség is megjelent, úgy tudjuk, több autóst is igazoltattak. Ezúttal is este 9 órakor volt a találkozó kezdete, ami aztán hosszú órákon át tartott. Az elején csak felvonultak a járművek, ezzel komoly dugót okozva az érintett útszakaszokon. Ezúttal is az út szélén gyűlt össze a tömeg, a száguldozó autókat nézve és önmagát veszélynek kitéve. Ha egy autó kisodródik, tömegkatasztrófa lett volna a vége. Később, amikor a valódi forgalom csökkent, elkezdték az illegális gyorsulási versenyeket

A versenyen több luxusautó is megjelent, de volt aki egy kis polskival látogatott ki. Azok, akik nem tudtak részt venni a rendezvényen, otthonról figyelhették az eseményt, ugyanis többen is élőztek a TikTok csatornájukon. A kommentelők többsége arra volt kíváncsi, hogy a helyszínen vannak-e a rendőrök és arra, hogy mikor kezdődik a valódi verseny. 

Minden hétvégén kijárnak versenyezni Fotó: Ripost

Az eseményről készült galériánkat itt tudod megnézni: 





 

Felszámolták a fóti illegális gyorsulást

Korábban a Ripost kollégái forgattak a fóti illegális gyorsulási versenyen, ahol rengeteg ember jelent meg. A versenyen többek között részt vett egy fiatal srác, aki védőfelszerelés nélkül egy elektromos rollerrel versenyzett autó ellen és egy kislány, akinek a családja úgy száguldozott, hogy ő közben kilógott a tetőablakon. A cikk után a rendőrség többnapos razziát tartott, amikor is több autóst megbüntettek, jogosítványokat vontak be és pénzbírságokat szabtak ki. A  Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az akcióban több, mint 250 embert igazoltattak és 165 járművet ellenőriztek. A rendőrök a papírokat, míg a közlekedési hatóság munkatársai a gépkocsik műszaki állapotát vizsgálták. Egy olyan autót találtak, amelyet rendkívüli műszaki vizsgára kellett berendelni, tulajdonosa ellen pedig szabálysértési feljelentést tettek engedély nélküli átalakítás miatt. Közlekedési szabálysértések, szabályszegések miatt közel 400 ezer forint bírságot szabtak ki.


 





Ezeket olvastad már?
Elborzadtak a vásárlók attól, ami a Lidl parkolójában történt - azonnal rendőrért kiáltottak

Elborzadtak a vásárlók attól, ami a Lidl parkolójában történt - azonnal rendőrért kiáltottak

Visszatér a forró nyár: ilyen idővel búcsúzik az április

Visszatér a forró nyár: ilyen idővel búcsúzik az április

„A gyerekemmel akarok lenni” – zokogta a fiát gyászoló édesanya, majd megtörtént a dráma

„A gyerekemmel akarok lenni” – zokogta a fiát gyászoló édesanya, majd megtörtént a dráma

Ekkora árzuhanás várható a hazai benzinkutakon - a kormány nem engedi elszabadulni az árakat

Ekkora árzuhanás várható a hazai benzinkutakon - a kormány nem engedi elszabadulni az árakat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás