RETRO RÁDIÓ

Szánthó Miklós: A harmadik világháború küszöbén állunk

A Washingtonban megrendezett CPAC konferencián szólalt fel az Alapjogokért Központ vezetője.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.23.
CPAC Donald Trump Washington Orbán Viktor Szánthó Miklós

Tűzszünetre és békére van szükség, melynek megteremtésére Donald Trump és Orbán Viktor a legalkalmasabb – jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója. 

A Washingtonban megrendezett CPAC konferencián a Központ vezetője arról is beszélt: „a woke szekta a migrációval és a harcias genderőrülettel felvértezve sohasem látott kihívást jelent életmódunkra. 

Az elmúlt időszakban ráadásul a woke ideológiát a brüsszeli bürokraták és az amerikai mélyállam a külpolitika rangjára emelte és háborús uszításra használta.

Tűzszünetre és békére van szükség, melynek megteremtésére Donald Trump és Orbán Viktor a legalkalmasabb - jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója. A Washingtonban megrendezett CPAC konferencián a Központ vezetője arról is beszélt: a woke szekta a migrációval és a harcias genderőrülettel felvértezve sohasem látott kihívást jelent életmódunkra. 

Az elmúlt időszakban ráadásul a woke ideológiát a brüsszeli bürokraták és az amerikai mélyállam a külpolitika rangjára emelte és háborús uszításra használta. „Ez nyilvánvaló és közvetlen biztonsági fenyegetés

- húzta alá Szánthó, aki szerint a globalista wokeizmus a kommunizmus új formája, amely egész civilizációnkra veszélyes. Ezt meg kell állítani, a mocsarat le kell csapolni Brüsszelben és Washingtonban is. Pontosan ezért van szükség az antiglobalista erők globális hálózatára, erről szól a CPAC Amerikában és áprilisban Budapesten is.

 

A főigazgató ismertette a nagyközönség számára a magyar jobboldal jelszavait is: „No migration! No gender! No war!” Kiemelte, hogy a 21. század új törésvonala a szuverenisták és a globalisták között húzódik, véleménye szerint ez az az év, amikor vissza kell szereznünk civilizációnkat, vagy visszafordíthatatlan és nagyon erőszakos hanyatlásra ítéljük. Ám van megoldás: „Donald Trump emberemlékezet óta a legnagyobb amerikai elnök. Orbán Viktor pedig a megmaradt Európa lelkiismerete. Ők azok, akik a civilizáció, a józan ész és a szabadság bajnokaiként békét fognak teremteni” – tette hozzá.

 

Beszéde zárásaként a főigazgató elmondta, hogy a CPAC áprilisban harmadszor jön Budapestre, mert nagy feladat áll előttünk: „Együtt újra naggyá tesszük Amerikát! Együtt újra naggyá tesszük Európát! ”.

Ezeket olvastad már?
Programokkal és lezárásokkal teli hétvége áll előttünk: íme a részletek!

Programokkal és lezárásokkal teli hétvége áll előttünk: íme a részletek!

Brutális erővel csap le ránk a tél

Brutális erővel csap le ránk a tél

 Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás