Karácsony embere 400 milliós luxusvillával gazdagodott





Floridában, egy kizárólag milliárdosok számára fenntartott privát klubban vásárolt luxusvillát a Mártha-klán. A budapesti közművezér családjának ez már a negyedik nagy értékű ingatlana a napfényes amerikai államban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.05.
Módosítva: 2024.02.05.
Mártha Imre budapesti közműcég Karácsony Gergely ingatlan Florida

A Metropol munkatársai átnézték néhány milliárdosok lakta floridai város ingatlanadó-bevallását, és egy újabb több százmilliós Mártha-ingatlanra bukkantak. Az adóbevallási iratokból kiderül, hogy a Mártha-klán újra a milliárdosok kedvenc üdülőhelyén, Naples városában szerzett meg egy luxusingatlant. Ezúttal egy privát klubban található, a világ elől gondosan elzárt luxusvilla került a Gyurcsány-fióka 71 éves édesanyjának nevére.

Sorban ez már a negyedik luxusingatlan, amit a Mártha-klán a közelmúltban megszerzett magának, Floridában: korábban két luxuslakást és egy magán-félszigeten található birtokot vásároltak fel.

Ezúttal is a közművezér 71 éves édesanyja nevére került a luxusingatlan

Fedett medencés villával bővült a Mártha-ingatlanbirodalom

A lapunk által összegyűjtött dokumentumok szerint a közművezér családja a „The Isles of Collier Preserve” névre hallgató magánklubban vásárolt meg egy két hálószobás, két fürdőszobás, két garázzsal is rendelkező villát. 

Ezt a luxusvillát vásárolta meg a Mártha-klán

Az adóbevallási iratokban látható, hogy körülbelül 400 millió forintért vásárolták meg az újabb villát.

Így néz ki belülről Mártháék legújabb floridai luxusvillája

A luxusvillához tartozik egy privát, télikerttel egybeépített medence is, amely két részből áll: egy kisebb, melegvizes pezsgőfürdőből, valamint egy feszített víztükrű élménymedencéből!

A privát medencéből az érintetlen természetre és utánozhatatlan floridai naplementére nyílik pompás kilátás

A magánklubba illetéktelenek nem léphetnek be, ide csak az ingatlantulajdonosoknak van bejárása. A „The Isles of Collier Preserve” igazi város a városban a maga 2400 hektáros területével, aminek a fele természetvédelmi terület. Mindez mindössze 10 percnyire Naples történelmi belvárosától és a Mexikói-öböl fehér homokos tengerpartjaitól! 

A privát klubba csak az ingatlantulajdonosok léphetnek be!

A privát klubban ingatlannal rendelkezőknek természetesen rengeteg lehetőségük van a kikapcsolódásra és pihenésre. Fitnesz- és wellness központ, teniszpályák, több mérföldnyi kajak-, kerékpár- és túraútvonalak, edzőterem, úszómedencék, valamint elegáns bár és étterem szolgálják az itt élők kényelmét.

Az ingatlanhoz medencék, teniszpályák és saját túraútvonalak is tartoznak

Ezt a fajta luxust tényleg csak az amerikai milliárdosok engedhetik meg maguknak!

Mártha Imrének és családjának ezúttal is mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, a Metropol információi szerint 400 millió forint körüli összegért vásárolták meg a luxusvillát. Kétségtelenül ez a villa a Mártha-klán amerikai ingatlanbirodalmának ékköve.

Lapunk úgy tudja, hogy a budapesti közműholding teljhatalmú ura ebbe a villába jár haza, amikor Floridába utazik, és ez bizony gyakran megtörténik. Információink szerint csak tavaly 4-5 alkalommal utazott hetekre Naples városába újdonsült feleségével. Legutóbb december második felében töltöttek itt több hetet, a szilvesztert is itt ünnepelték. Hogy a közművezér szabadságot vett-e ki erre az időre, vagy „home office-ból” látta el a budapesti feladatait, a fővárosi szemétszállítás, temetkezés, kertészet és távfűtés körüli bokros teendőket, arról nincs információ.

2023-ban is több hetet töltöt Floridában a fővárosi közművezér, aki a közösségi médiában korábban gyakran mutogatta fényűző életkörülményeit jachtját és sokmilliós óragyűjteményét.

Milliárdos ingatlanbirodalmuk van már Floridában

Ez a luxusvilla a Mártha család negyedik nagy értékű ingatlana Floridában. A közművezér először egy luxuskondomíniumban vásárolt meg egy lakást, amihez privát medence és magánkikötő is tartozik.

Minden lakásukhoz tartozik privát medence is

Mártha ezután egy floridai magán-félszigeten vásárolt meg egy óceánparti birtokot, ahová építkezést tervez.

 A budapesti közműholding csúcsvezetője éppen floridai birtokát veszi szemügyre

Ezt követően a Mártha család megvásárolt egy kétemeletes, két fürdőszobás, magánparkolós luxuslakást, amihez medence, teniszpálya és egy privát golfklub is tartozik.

Miért éppen Naples?

A Mártha-klán nem véletlenül Naples városában épít ingatlanbirodalmat. Csak a kiváltságosak engedhetik meg maguknak, hogy ebben a floridai városban vásároljanak ingatlant. A statisztikák szerint ez az Egyesült Államok leggazdagabb városa, ahol az egy főre jutó milliomosok száma a legmagasabb az egész országban.
Naples azonban nemcsak a milliárdosok, hanem az A-listás celebek és befolyásos politikusok kedvenc búvóhelye is. Ennek megfelelően az ingatlanok átlagára is jóval magasabb itt, így sikerül elkerülni, hogy kevésbé tehetősek a városba költözzenek.

Íme videónk:


 





 





Ezeket olvastad már?
Orbán Viktor budapesti kampánykörútján: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

Orbán Viktor budapesti kampánykörútján: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

Közleményt adtak ki a benzin és a gázolaj áráról

Közleményt adtak ki a benzin és a gázolaj áráról

Gondoltad volna, hogy évtizedekig nem volt kapcsolat a Margit híd és a Margit-sziget között - Galéria

Gondoltad volna, hogy évtizedekig nem volt kapcsolat a Margit híd és a Margit-sziget között - Galéria

Minden délután lefeküdt szunyókálni a családanya: szörnyű, mi történt vele

Minden délután lefeküdt szunyókálni a családanya: szörnyű, mi történt vele

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás