Élete legrosszabb döntését hozta az ifjú férj, amikor nem engedte az esküvői fotóst az étkezőasztalhoz





A pénzért cserébe elvárták volna a fényképésztől, hogy egész álló nap étlen-szomjan dolgozzon.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.02.17.
esküvő fotós vőlegény menyasszony bosszú

Felpörgette az internet népét és hatalmas vitát generált annak a fotósnak a története, akit egy barátja kért meg, hogy fotózzon az esküvőjén. A nagy nap azonban kész rémálommá vált a fényképész számára, aki végül elképesztő lépésre szánta rá magát az őt ért méltatlan bánásmód miatt.

esküvő, asztal, dísz
Csak a fejekben él az esküvő emléke  (Képünk illusztráció – Fotó:  unsplash.com)

A fotós a nem mindennapi történetet a Redditen tette közzé, az elején leszögezve, hogy nem hivatásos fotós, a vőlegény a szűkös anyagi kerete miatt választotta. A munkáért cserébe 250 dollárt (90 ezer forint) kínált, amit el is fogadott – arról azonban egy szó sem esett, hogy az esküvő napján nemhogy ebédszünetet, de egy perc pihenőt sem kaphat. Pedig a nagy napon délelőtt 11-től egészen este fél nyolcig kellett fotóznia: ez idő alatt pedig egyenesen megtiltották neki, hogy leálljon a fényképezéssel. Még akkor sem tarthatott szünetet, amikor délután ötkor a vendégek asztalhoz ültek.

Azt mondták, hogy nem állhatok le enni, mert én a fotós vagyok: még helyet sem hagytak nekem valamelyik asztalnál. Hihetetlenül meleg is volt aznap

– panaszolta el a fényképész, aki ezután azt kérte a vőlegénytől, hadd tartson legalább 20 perc szünetet, amíg iszik egy kis vizet, ám erre azt a választ kapta, vagy teszi a dolgát, vagy elmehet – természetesen, a pénz nélkül. Ez volt az utolsó csepp a pohárban.

A hőség, az éhség, és a körülmények miatt bosszúsan megkérdeztem tőle, egész biztos abban, amit mondott? Amikor igennel válaszolt, fogtam és töröltem az összes addig készült esküvői fotót

– írta meg a posztoló, aki ezután közölte, mostantól már nem az esemény fotósa, és hazament. A bejegyzés végén megkérdezte a többi Reddit-felhasználót, szerintük kinek volt igaza ebben a szituációban.

Kihasználtak téged, egészen a kizsákmányolás határáig, és te kiálltál magadért

– helyeselték többen is az alkalmi fotós tettét, ám akadtak, akik szerint önzőség volt ezzel a húzással a menyasszonyt is büntetni, akinek így semmilyen emléke nem maradt az esküvője napjáról – írja a Unilad.

 





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás