Kerekesszékben érkezett Michael J. Fox a díjátadóra, üdvrivalgás tört ki attól, amit tett – Videó!





Felállt tolószékéből, és felállva tapsolták a sztárok.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.02.19.
Módosítva: 2024.02.19.
Michael J. Fox film BAFTA

Michael J. Fox meglepetésvendég volt a 77. alkalommal megrendezett British Academy Film and TV Awards (BAFTA) díjátadóján Londonban, mivel őt választották ki a legjobb film díjának bejelentésére.

Fotó: UIP

A legendás színész, aki Marty McFly-t alakította a Vissza a jövőbe-trilógiában, kerekesszékben érkezett a színpadra, és a Royal Festival Hallban vastapssal fogadták. A 62 éves színész 2020-ban vonult végleg vissza a színészkedéstől, de már a 2000-es évek közepe óta csak szinkronszerepeket vállalt el, miután fiatalon, 30 évesen Parkinson-kórral diagnosztizálták. Most mégis felállt kerekesszékéből, hogy a mikrofonba beszéljen, és a szónoki emelvénybe kapaszkodva tartotta meg egyensúlyát – számolt be róla a Mirror.

Nem véletlenül mondják, hogy a filmek varázslatosak, mert megváltoztathatják a napodat, a szemléletedet, sőt néha még az életedet is

– mondta.

A jelöltek bemutatása után pedig bejelentette, hogy az Oppenheimer című film nyerte el a fődíjat, Christopher Nolan rendező pedig néhány szereplővel, köztük Cillian Murphyvel együtt maga is a színpadra lépett, hogy átvegye a legjobb filmnek járó aranymaszkot.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás