Horrorbaleset: nyolcgyermekes anyuka halt meg, megtörten nyilatkozott a család

Férje válságos állapotban van.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.02.10.
baleset halálos baleset gyász

Özönlenek a részvétnyilvánítások egy családnak, miután egy nyolcgyermekes anyuka meghalt egy horrorbalesetben. Úgy tudni, hogy a nő éppen 40. születésnapja alkalmából indult el nyaralni.

Gyertya gyász halál tragédia
Fotó: Pexels

Gran Zoe Hawes egy kisteherautó és három autó karamboljában halt meg az M25-ös úton, vasárnap hajnali 4-kor. A Canvey Island-i Zoe nyaralni indult el, hogy megünnepelje a születésnapját, amikor bekövetkezett a halálos baleset. A tragédiában egy másik férfi is meghalt. 

A zsaruk egy ellopott furgont üldöztek, amely a menekülés során összesen három autóba csapódott bele - köztük az édesanya és férje kocsijába. A rendőrök letartóztattak egy huszonéves férfit, akit a lopáson kívül most azzal gyanúsítanak, hogy veszélyes vezetéssel okozott halálos balesetet.

Zoe gyászoló családja így nyilatkozott:

Zoe volt a mi családunk lelke. Mindenki számára példakép volt. Imádott anya, nővér, nagynéni és barát volt. Nagyon szeretett volna elmenni nyaralni, hogy a férjével kettesben ünnepelhesse meg a 40. születésnapját. Sajnos ezt már sosem ünnepelhette meg. Most próbálunk összetartani, de le vagyunk sújtva, hogy Zoét ilyen tragikus módon veszítettük el.

 

A The Sun szerint Zoe férje jelenleg válságos állapotban fekszik a kórházban.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás