Jóízűen ivott bele kedvenc sörébe egy férfi, órákkal később meghalt





Égetni kezdte a torkát és a száját a frissen csapolt sör egy férfinak, aki a kórházba szállítását követően meghalt.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2023.12.06.
Módosítva: 2023.12.06.
sör tragédia tisztítószer

Meghalt egy férfi, miután olyan sört ivott, amelyben mérgező tisztítószer lehetett. A 31 éves Connor Sebastian és két másik ember hányni kezdett, miután beleittak korsóikba az észak-karolinai Winston Salemben található Burke Street Pubban. A mentőket a csapos hívta ki.

sör
Égetni kezdte a torkát és a száját a frissen csapolt sör egy férfinak, aki a kórházba szállítását követően meghalt (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

Mindhárom ember pontosan ugyanazt a sört itta, és azonnal hányni kezdtek. Azt mondták, égeti a torkukat és a szájukat

– mondta a csapos. Hozzátette, szerződésben állnak egy céggel, amelynek a munkatársai rendszeresen tisztítják a sörcsapokat. Ők hibázhattak a tisztítószerrel. 

Connort a történtek után, a másik két emberrel együtt kórházba szállították, de később meghalt. A Burke Street Pub részvétét fejezte ki a családnak.

Bár nem tudni, hogy milyen vegyszereket használtak a cég emberei, a nátrium-hidroxid és a kálium-hidroxid két maró hatású vegyület, amelyeket a sörcsapok tisztítására szoktak használni. Ezek a vegyszerek súlyos égési sérüléseket okozhatnak a szájban, a torokban és a gyomorban, fogyasztásuk pedig végzetes lehet – írja a Metro.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás