„Már csak egy barátnőre vágyom” – Fél a metróban, de nyitott a szerelemre a transzplantált TikTok-sztár

Lényegesen megváltozott a műtét után a kettős transzplantáción átesett Siklós Csaba személyisége. A férfi korábban bátor volt, akár egy kommandós, ma már viszont retteg a mozgólépcsőn és a metrón. Persze nem mindentől, és pláne nem mindenkitől fél. A szerelmet például boldogan befogadná már az életébe.



Megosztás
Szerző: Kóré Károly
Létrehozva: 2023.12.06.
transzplantáció máj szerelem vese

Siklós Csaba súlyos betegségekkel látta meg a napvilágot. Öt hónapos korában vesegyulladást diagnosztizáltak nála, attól kezdve másfél évet töltött kórházban. Az állapota később romlott, és kiderült, hogy a mája sem működik megfelelően. Az orvosok közölték, hogy Csabának kettős szervátültetésre van szüksége. A megfelelő donorra kilenc évet kellett várnia. A műtétet sikeresen elvégezték 2014. augusztus 12-én. A férfi élete az operáció óta érdekes fordulatot vett.

Csaba a házába várja leendő szerelmét – Fotó: VT

Az egészségi állapotom az időközben kialakult cukorbetegségem ellenére stabil. A személyiségem viszont teljesen megváltozott. Korábban szívesen másztam fel magas helyekre, most viszont tériszonyom van. Nem érzem magamat jól sem a túl magas, sem a mély helyeken

– árulta el a 34 éves férfi, és hozzátette: ez a tény néha kellemetlenségekkel jár.

Évente többször fel kell járnom Tiszakesziről Budapestre orvosi kontrollra. A fővárosban a Keleti pályaudvaron szállok le a vonatról. Ha igazán gyorsan el szeretnék jutni a rendelőbe, metróznom kellene, viszont a föld alatt, illetve a mozgólépcsőn sem érzem magamat biztonságban – mesélte Csaba, aki az előbb említett probléma miatt kénytelen busszal, villamossal és gyalog közlekedni, ami miatt viszont legalább fél órával több időt vesz igénybe az eljutás.

A mindennapokban nincs különösebb problémám, hiszen a lakóhelyem egy nagyon szép, kellemesen nyugodt település. Saját házam van, dolgozom, eltartom magamat. Hogy minden téren rendben legyen az életem, már csak egy barátnőre vágyom – szögezte le a férfi.

Biciklizni mer, metrózni nem / Fotó: VT

Csaba rendszeresen frissíti a TikTok-csatornáját, amit tízezren követnek. Ez sajnos még nem hozta meg az életébe a várva várt szerelmet, ezért 

úgy döntött, hogy lapunkon keresztül teszi közzé a felhívást!

Tehát azok a hölgyek, akik úgy érzik, boldogok lehetnének Csabával, ide kattintva felvehetik a kapcsolatot a sztárral.

 

Engem csakis a belső értékek érdekelnek. Mindegy, hogy az illető roma, afrikai, ázsiai vagy éppen magyar, a lényeg, hogy tudjon és akarjon is szeretni, illetve családot alapítani!

– mondta Siklós Csaba.

24 és 44 év közötti nőre vágyom! Hogy mit tudok neki nyújtani? Érzelmi és anyagi biztonságot! Az idén új nyílászárókat építtettem be az otthonomba, tehát büszkén kijelenthetem, hogy a házamat is folyamatosan szépítem!

– árulta el.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás