Mérgezett bébitáppal etették: két hónapos koraszülött halt meg a fővárosi kórházban





Nem sok ideje adatott a földi világban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.21.
család gyerek kisbaba baba

Amikor egy megtudja, hogy várandós, boldog várakozás veszi kezdetét. Bár egy terhességnek sok nehézsége és fáradalma van, azért a nők mégis életük egyik legkedvesebb időszakaként szoktak rá visszaemlékezni. Ez az időszak ugyanis, amikor eljátszunk a gondolattal, hogy vajon milyen ember is lesz abból a kis életből, akit a szívünk alatt hordunk. Sajnos azonban a kis Aviva édesanyja ezt sosem fogja megtudni. 

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Mérgezett táppal etették a babát / Fotó: Pixabay.com

A kis Aviva Otte most lenne tízéves. Igazi nagylány lenne, aki iskolába járna és barátai lehetnének. Sajnos azonban az élet másképp hozta. Koraszülött volt, így a londoni kórházban kellett maradnia. 2014 januárjában egy új bébitápszállítmány érkezett, amelyből több babát is megetettek a kórház dolgozói. A táp ugyanakkor mérgező baktériummal volt megfertőzve, és azok a babák, akik ettek belőle, vagy nagyon megbetegedtek, vagy meghaltak.

A kis Aviva nem élte túl a mérgezést, pici szervezete nem állt még készen a harcra, két hónapos korában meghalt. Akkor azonnal megindult a nyomozás, és felfedezték, hogy más haláleset között is van összefüggés. A kórház 1,2 millió font büntetést kapott, az érintett családok azonban soha nem fogják kiheverni azt a szörnyűséget, ami velük történt. A bíróság, akiknél jelenleg is ott van az ügy, azt szorgalmazza, hogy további vizsgálatokat folytassanak, hogy ne történhessen meg ilyen többször – írja a Mirror





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás