„Hatalmas űrt hagytak a szívünkben” – három fiatal sportoló vesztette életét egy autóbalesetben





Három családot súlyt a gyász karácsony előtt. Egy baleset törte össze a szívüket.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.12.16.
autóbaleset tragédia sportoló gyász

Tisztelettel adóznak annak a három tinédzsernek, akik egy walesi faluban történt horrorisztikus frontális ütközés következtében vesztették életüket.

Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Tegnap nevezték meg őket: a 19 éves Callum Griffiths Porthból, a 18 éves Jesse Owen Tonypandyből és a 18 éves Morgan Smith Tonypandyből. Két másik 18 és 19 éves férfit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

A beszámolók szerint a fiatalok, akik 10 éves koruk óta együtt rögbiztek, korábban egy temetésen voltak, és épp egy buliba indultak, amikor a tragédia bekövetkezett.

„Jesse olyan jelenléttel rendelkezett, amely bármelyik szobát beragyogta. Mindenki szerette, akit az a megtiszteltetés ért, hogy ismerhette. Ő volt a legszeretőbb, legvidámabb, legkedvesebb, legnyugodtabb és legszebb lélek. Bárkiért bármit megtett volna. Szerette a családját és a barátait, és ízig-vérig hűséges volt. Jesse imádta a bokszot, az órákat és a barátait. Hatalmas űrt hagyott mindannyiunk szívében, és az életünk soha nem lesz ugyanolyan nélküle. Nagyon fog hiányozni a szüleinek, nagyszüleinek, testvéreinek és a tágabb családjának. Mindannyiunknak őszintén megszakad a szívünk” – emlékezett meg a 18 éves sportolóról a családja.

„Morgan népszerű volt, szeretett fiú, testvér, unoka, unokaöcs és unokatestvér. Morgan leginkább tehetséges bokszolóként ismerték el, aki korábban walesi bajnoki címet szerzett. Feltörekvő sztár volt, ígéretes bokszkarrier állt előtte. Családként lesújtott minket Morgan elvesztése, olyan űr maradt utánuk, amit soha nem lehet betölteni. Örökké szeretünk” – méltatták a másik tragikus módon elhunyt tinédzser bajnokot.

„Callumnak volt a legszebb mosolya. Ő volt a legdrágább ajándék, és a szeretetünk végtelen iránta. A szívünk millió darabra tört, helyrehozhatatlanul összetört. Annyira szeretetteljes volt, és gondoskodó lélekkel rendelkezett. Callum világbajnok volt kick-boxban, számos aranyérmet szerzett, és Wales-t képviselte a világ különböző országaiban. Callum alig több mint egy éve szerzett borbély képesítést. Szenvedélyes, szorgalmas és elkötelezett borbély volt. És nagyon büszkék vagyunk rá. Büszkék vagyunk mindarra, amit elért. Szeretünk téged Bajnok” – búcsúzott a harmadik bajnok családja is.

A tragikus baleset Cardifftól mintegy 15 mérföldre történt még december 11-én – írja a Daily Star.





Ezeket olvastad már?
Őrjöngött a légiutaskísérő: ennél rosszabbat nem is tehetnének az utasok

Őrjöngött a légiutaskísérő: ennél rosszabbat nem is tehetnének az utasok

"Az álmomat törte össze" - Ámokfutó vandál garázdálkodott Sashalmon

"Az álmomat törte össze" - Ámokfutó vandál garázdálkodott Sashalmon

Elzárkózásra szólították fel a helyieket: nagy baj történt Kunszentmiklóson

Elzárkózásra szólították fel a helyieket: nagy baj történt Kunszentmiklóson

„Felháborító!” - recskafantomot fotóztak a KÖKI-nél

„Felháborító!” - recskafantomot fotóztak a KÖKI-nél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás