"Három éve nem feküdtem le a férjemmel, de jól érzi magát attól, hogy más férfiakkal hancúrozok"

A házaspár 36 éve házas, de három éve már nem élnek egymással nemi életet.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.12.12.
házas poliamor kapcsolat

A poliamor pár, Everett Harlow (63) és Lisa van Sand (60) 36 éve házasok, de három éve abbahagyták a nemi életet. Azt mondják, a boldog házasság titka, hogy másokkal fekszenek le. 

esküvő házasság frigy sablon
Fotó: Pexels

Miután évekig hűséges volt, Everett 2010 februárjában bevallotta a feleségének, hogy lefeküdt egy munkatársával. Lisa azt mondja, "hálás volt", amiért Everett elmondta neki, és ez oda vezetett, hogy a pár más lehetőségeket is megvizsgált a házasságukon belül. Öt évvel ezelőtt az Egyesült Államokból származó pár elkezdte poliamor kapcsolatát, és már nem is gondolnak egykori életükre.

Everettnek azóta 5 alkalmi barátnője van, Lisának pedig három hosszútávú kapcsolata - és minden férfi más államban él. 

"Ez a fajta házasság nem mindenkinek való, de nekünk bevált. Más házasságokban is megcsalják egymást az emberek, rejtegetik a titkukat, párhuzamos életet élnek, mi pedig hoztunk egy döntést. Szeretjük egymást Everettel, de másokkal is randevúzni akartunk, anélkül, hogy erről hazudni kellene. Megtaláljuk azokat a tulajdonságokat másokban, amik belőlünk hiányoznak. Például Everett egyáltalán nem egy romantikus alkat, ezért kifejezetten örül, ha egy férfi lovagiasan bánik velem és romantikus gesztusokat tesz. Everett pedig inkább fizikai kontaktusokat keres, mivel nagyobb a nemi vágya, mint nekem" - fejtegette Lisa.

"2021 óta nem feküdtünk le egymással, de érzelmileg közelebb állunk egymáshoz, mint valaha. Napközben éljük az életünket, de a nap végén mindig egymást fogjuk választani".

Azt mondja az asszony, a féltékenységet megtanulták kezelni és a párjaikkal is mindig őszinték. Elmondják nekik, hogy nem monogámiát keresnek és amikor a másik fél mégis afelé hajlik, inkább szakítanak vele.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás