Négy vármegyére adtak ki riasztást: foghatják a fejüket az ott élők

Egyre barátságtalanabb arcát mutatja az ősz.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.11.13.
veszélyjelzés széllökés időjárás

Úgy tűnik, egyre inkább felkészít az időjárás a közelgő télre. Némi csapadékkal kísért hőmérséklet-emelkedés után újabb lehűlés jön, melyhez erős szél társul, így még hidegebbnek érezhetjük az amúgy sem magas hőmérsékletet. 

© Katona Tibor
Fotó: Katona Tibor

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint szerdára négy vármegyére is elsőfokú riasztást adnak ki széllökés miatt. Ez azt jelenti, hogy Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Veszprém vármegyében a várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/órás sebességet. 

Fotó: met.hu

Lássuk, mi vár ránk a következő napokban a Köpönyeg.hu meteorológiai portál prognózisa szerint!

Kedden erősen felhős, borult lesz az ég. Eleinte az ország északi felén, délutántól többfelé várható eső, záporeső. A délnyugati, majd az északnyugati szél élénk lesz. A napi várható csúcshőmérséklet 11 és 16 fok körül alakul.

Szerdán viharossá fokozódik a szél, melynek előnye, hogy csökken a felhőzet és kisüt a nap. Ugyanakkor futó záporok a nap folyamán bármikor előfordulhatnak. 13-14 fokra számíthatunk.
Csütörtökön változóan felhős, estétől szórványos esővel, záporesővel kísért időjárás valószínű. Mindehhez 11 fokos maximum társul.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás