Büszke arra, hogy lánya 14 évesen terhes, mivel így ő fiatal nagymama lehet





Nem mindennapi a felfogása a brit anyukának, aki szintén tiniként szült.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2023.11.15.
nagymama terhes állapotos tini édesanya

A 33 éves Kerrie Cole Anglia egyik legfiatalabb nagymamája lehet majd, amikor 14 éves lánya, Hollie a „nyomdokaiba” lépve életet ad első unokájának 2024 februárjában. Kerrie szintén fiatalon, 16 évesen szülte meg első lányát Millie-t, majd 17 évesen Hollie-t. Nagyon várja már, hogy kislánya anyuka legyen, hogy lássa, Hollie milyen szülő lesz. A 14 éves tini szintén nem aggódik, úgy véli, hogy amíg édesanyja példáját követi, és megfogadja a tanácsait, minden rendben lesz.

terhes, várandós, állapotos, kismama, terhes pocak
Mindössze 14 éves, és már első gyermekét várja Fotó: pexels.com  

Amikor közölte velem a hírt, elsírtam magam. Féltem, rettegtem, hogy ez hogy hat majd rá. Nem igazán voltam boldog. Azóta már azonban alig várom a pillanatot, hogy magamhoz ölelhessem a kicsit és lássam azt, ahogy Hollie felnő az anyaság feladatához

– nyilatkozta Kerrie, aki Hollie fő példája lesz.

Nagyon izgatott vagyok, hogy anyuka lehetek. Anya egy rendkívül erős és jó példa számomra, mert nagyszerű szülő. Tudva azt, hogy anya is fiatalon szült, megnyugtat. Bármit meg tudok vele beszélni, és tudom, hogy mindig segít majd a tanácsaival, ha szükségem lesz rá.

Kerrie 16 volt, amikor első gyermekét várta, és ő is rengeteg segítséget kapott a családjától. Hollie esetében (17 évesen) már kicsit nehezebb volt a helyzete, mert akkor a kicsi apja már nem volt jelen, szétmentek. Ennek ellenére boldogan emlékszik vissza a múltra.

Sikerült jó életet biztosítanom számukra. Most már tinédzserek, akikkel rendkívül közel állunk egymáshoz. Szinte már olyan, mintha a barátnőim lennének

– mesélte a leendő nagymama.

Hollie bevallotta, hogy amikor megtudta, hogy állapotos, sokkot kapott, és nem tudta, hogyan fog megbirkózni egy ekkora feladattal. Ráadásul úgy érezte, hogy csalódást okozott anyukájának. Dühös volt magára. Szerencséjére azonban Kerrie a kezdeti ijedség után melléállt, és teljes mértékben támogatja őt csakúgy, mint a baba apukája és annak családja. 

Elvittem egy klinikára, ahol kiderült, előrehaladottabb állapotban volt, mint gondoltunk. Elmondtam neki, hogy mellette vagyok. Látva a babát a képernyőn, hihetetlen élmény volt

– emlékezett vissza Kerrie, aki majd egy kisfiú büszke nagymamája lesz. Alig várja, hogy februárban megszülessen, és majd tudassa vele, örökké mellette lesz – írja a Mirror.

 





 





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő hírek érkeztek az egri vasútállomáson áramütést szenvedett fiúról - videó

Megdöbbentő hírek érkeztek az egri vasútállomáson áramütést szenvedett fiúról - videó

Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

Új párjával ölette meg exét a 19 éves lány

Új párjával ölette meg exét a 19 éves lány

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás