Véletlenül felgyújtotta önmagát egy férfi





Gazt akart égetni, magát is lángra lobbantotta.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2023.10.02.
tűz figyelmetlenség benzin

Mentőhelikopter érkezett Tiszabábolnára ahhoz a férfihoz, aki a házuk közelében lévő tűzrakó helyen gazt, és száraz fát akart égetni. Épp csak meggyújtotta az udvaron a tüzet, amikor egy egérlyukban megbotlott, így a kezében lévő benzinnel véletlenül lelocsolta magát. A férfi másodpercek alatt lángra kapott figyelmetlensége miatt.

tűz
Figyelmetlen volt, ezért kapott lángra. Fotó: pexels.com  

Tűzoltó, mentő, és rendőr is egyszerre érkezett ahhoz a német családhoz, akik csak nyaralni járnak tiszabábolnai házukba. A férfi hasa, és két karja teljesen megégett, harmadfokú égési sérülésekkel kezelik a debreceni kórházban. Nem csak ő égett meg azonban, hanem a kertük több méteres környezete is. Az ott felcsapott lángokat a hivatásos mezőkövesdi tűzoltók oltották el. 

A brutális tűzeset egy megbotlás miatt következett be. A feleség azonnal hívta a mentőket, míg a férje fájdalmában üvöltve, megpróbálta eloltani önmagát.

Hasra vetette magát a földön, hempergett hogy a ráömlött égő benzint eloltsa. Miután ez sikerült megpróbálta hideg vízzel hűteni a testét, amíg a mentők megérkeznek.

 - nyilatkozta a nő. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás