Néma csendben búcsúzott Pesterzsébet a 9 évesen elhunyt Ricsitől - Videó





Rengetegen rótták le a kegyeletüket az iskolánál.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.10.12.
Ricsi pesterzsébet iskola

Mint arról a Metropol beszámolt, kedd reggel 7 óra 33 perckor XX. kerületi Mártírok útján található általános iskolából kiálló teherautó a kerítésnek ütközött, a kidöntött betontömb pedig az édesanyjával suliba igyekvő 9 éves Ricsire borult.

Az iskola előtt és az iskola udvarán is tucatjával állnak a mécsesek, plüssjátékok, üzenetek - Fotó: Bors

A kilencéves kisfiú szinte azonnal meghalt, édesanyjának pedig a baleset következtében eltört a lába. A nő a saját sérülése miatti fájdalommal mit sem törődve igyekezett kiszabadítani kisfiát a betontömb alól.

Bár a tragédia napján a helyiek szerveztek egy szomorú búcsúztatót Ricsi emlékére, az iskola is elköszönt a diákjától. Csütörtök délután a pesterzsébeti iskola megható búcsúztatójára többszáz ember ellátogatott, kígyózó sorban álltak, hogy leróják kegyeletüket Ricsi előtt.

A focicsapata is felsorakozott, a könnyező fiúk és edzőjük egyen mezbe öltözve sétáltak be az udvarra, ahol egy mécsesekkel, gyertyákkal, focilabdával és virágokkal körbevett fotó állt Ricsiről, míg a kép alá egy színes gyermekrajzot függesztettek, amit vélhetően maga a tragikus sorsú kisfiú rajzolt korábban – írja a Bors. 

Az esemény az udvaron néma csendben telt, amit csak olykor tört meg a halk sírás. 

Nem bírom tovább, menjünk

– mondta egy édesanya halkan, elcsukló hangon a fiának, aki egy apró mécsest helyezett el a pislákoló gyertyák sokasága között. A mécsesek előtt több gyászszalag is feküdt, ezek többségét gyermekkézírás borította: a barátok búcsúztak el a mindenki által szeretett kis focistától.

Nézd meg a történtekről készült videót:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás