Megölelte a 2 éves Sophiát az anyja, abból tudta, nagy a baj





Most kezdhette meg az óvodát a rákot legyőző kislány.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.10.13.
Módosítva: 2023.10.13.
daganat műtét ölelés kislány

Sophia Wylie-nél a májrák egy fajtáját, a hepatoblasztómát diagnosztizálták, miután anyukája, a 38 éves Danielle észrevette, hogy egy szokatlan csomó áll ki a bordái alól. Mindezt egyetlen ölelésnek köszönhetően.

kórház
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Hónapokig tartó kezelést követően, beleértve a daganat eltávolítását célzó műtétet és hat ciklus kemoterápiát, Sophia meggyógyult, az orvosok rákmentesnek nyilvánították.

A most négyéves Sophia először kezdhette meg az óvodát, amit a 39 éves apukája, James csodálatos élménynek nevezett, ráadásul a kislány is imádja.

„Nagyon örült neki. Sophia nagyon izgatott volt, hogy óvodába mehet. Nagyon megható volt látni, ahogy megteszi ezt a nagy lépést, de a lelkesedése és izgatottsága csodálatos élménnyé tette. Imádta az első hetét, és nagyon büszkék vagyunk rá. Sokszor volt, amikor nem hittük, hogy ezek a dolgok lehetségesek lesznek. De egy igazán hihetetlen lányunk van, aki annyira erős harcos, és annyira kedves és gondoskodó. Nem hagyja, hogy bármi megállítsa abban, hogy teljes életet éljen, és igazi inspiráció mindannyiunk számára” – árulta el James.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás