Fontos döntést hozott a Lidl, ennek rengeteg vásárló fog örülni

Ez egy olyan változás a Lidl-ben, amire már nagyon sokan vártak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.24.
Módosítva: 2023.10.24.
lidl döntés

Aki a Lidlben vásárol, az tudja, hogy az áruházlánc a szokásos, nagy bevásárlókocsit, illetve annak egy picit kisebb változatát biztosítja az embereknek. Éppen ezért hamar zsúfolttá tud válni a bolt, főleg úgy, hogy vannak, akik mindössze pár terméket vesznek, és mégis mondhatni kénytelenek nagy kocsival bemenni.

Illusztráció Fotó: Róka László

Sokan panaszkodtak, hogy lehetne a Lidlben kisebb kosár is, ami kevesebb helyet foglalna, és bizonyos szempontból könnyebb lenne vele a vásárlás, ha csak egy kevés terméket szeretne venni az ember. Nos, úgy tűnik, hogy az áruházlánc meghallotta és valóra is váltotta az emberek kívánságát, ugyanis hatalmas változás történt.

Változás a Lidlben

A Lidl állítólag gurulós kosarakat is elhelyezett az üzleteiben, így nem kell kizárólag csak a nagy bevásárlókocsikat használni. Ez sokak számára lehet igazi örömhír, hiszen ennek köszönhetően könnyebbé, kényelmesebbé válhat a vásárlás, ráadásul innentől kezdve több hely maradhat a nézelődésre, illetve a közlekedés számára is a bolthálózat egységeiben.

A kommentek alapján tényleg sokan örültek ennek, vagyis a Lidl jól döntött, hogy gurulós kosarakat is elhelyezett az egységeiben, és hallgatott az emberek építő kritikájára.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás