Iszonyú bűz terjengett a hálószobában, nem várt helyről jött a szag





A házaspár hetekig nem jött rá, hogy mi okozza az elviselhetetlen bűzt. Nem mertek a környezetükben kérdezősködni, és ezt mostanra nagyon megbánták.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.19.
hálószoba halszag elektromos hiba lakás

„Túlságosan zavarban voltam ahhoz, hogy a hálószobám szagáról beszéljek” – nyilatkozta a 26 éves skót nő, Claudia Anderson, aki döglött hal szagához hasonlította a bűzt, ami a hálószobájukban terjengett. Claudia utólag azt kívánja, bárcsak ne várt volna azzal, hogy tanácsot kérjen, valójában ugyanis nem kínos, hanem veszélyes helyzet alakult ki otthonukban – írja a New York Post. A kellemetlen szagot elektromos probléma okozta, amely katasztrófához is vezethetett volna.

A pár először arra gyanakodott, hogy a vízvezetékkel lehet gond, de ezen a nyomon nem találtak problémát. Ezután az interneten próbáltak tájékozódni, így fogtak gyanút, hogy elektromos probléma okozhatja a szagot. A nő szólt a sógorának, aki villanyszerelő, és a lakás átvizsgálásakor meg is találta a szagforrást. „Volt egy vezeték, amiről levált a szigetelés, és megolvasztotta a műanyagot… Annyira szerencsések vagyunk, hogy rájöttünk, mielőtt lángra lobbant volna” – tette hozzá a nő és egyúttal arra kérte az embereket, hogy azonnal hívjanak villanyszerelőt, ha halszagot éreznek. A TikTok-videót sokan kommentelték, többen megköszönték a jótanácsot, mások pedig megerősítették, hogy a halszag az elektromos hiba jele.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás