„Elviselhetetlen fájdalmat éreztem” – ágyékon rúgta a biztonsági őrt egy nyolcéves gyerek a budapesti plázában





Az egyik budapesti pláza biztonsági őrét megrúgta egy nyolcéves kisfiú, miközben vele szemben intézkedett. Az más kérdés, hogy az őrnek nem volt igaza, a gyerek nem lopott.



Megosztás
Szerző: Kóré Károly
Létrehozva: 2023.10.13.
következmény biztonsági őr túlkapás fájdalom

Élete legkínosabb időszakát éli az egyik fővárosi bevásárlóközpont biztonsági őre. Gábornak három nappal ezelőtt gyanús lett egy nyolcéves kisfiú, aki szerinte túl gyorsan iszkolt ki az egyik üzletből. A tapasztalt biztonsági őr azonnal intézkedni kezdett.

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay

A gyermeket a falhoz nyomtam, majd megkérdeztem, mit lopott. Azt mondta, semmit és követelte, hogy engedjem el. Megkértem volna, hogy pakolja ki a zsebeit, de kihasználta a pillanatot, amikor éppen terpeszben álltam, és a lábfejével teljes erőből tökön rúgott

 – mondta el a Metropolnak Gábor, aki annak ellenére vállalta a beszélgetést, hogy mélységesen szégyelli magát. Csupán annyit kért, hogy az áruház nevét ne közöljük, illetve az arcát se mutassuk a nyilvánosság előtt.

„A rúgás után hirtelen csillagokat láttam és azt sem tudtam hirtelen, hogy hol vagyok. Elvörösödött fejjel leültem egy padra. Eszembe sem jutott az eredményt szemügyre venni, de elviselhetetlen fájdalmat éreztem” – elevenítette fel az eseményeket Gábor.

A konfliktus hírére hamarosan a helyszínre érkezett a férfi főnöke.

Megállapította, hogy az intézkedésem túlkapás volt, és megdicsérte a gyereket, mondván, tökéletesen kezelte a szituációt. Én kaptam egy fegyelmit, de egyelőre nem rúgtak ki

 – mesélte a biztonsági őr.

Gábor néhány napig otthon tartózkodik kényszerpihenőn.

Igyekszem orvos nélkül kúrálni magam. Egyelőre jegelem, bár a férfiasságom erősen beduzzadt. Lélekben készülök arra, hogy visszatérek a munkahelyemre, hiszen biztos vagyok benne, hogy sokáig fognak cikizni a kollégák a történtek miatt, Elvégre milyen dolog az, hogy egy felnőttet egy kisgyerek tökön rúghat?

 – fejtegette a férfi és hozzátette: a biztonsági őri szakma elég kicsi ahhoz, hogy akárhova is megy dolgozni a szakterületen, a sztori elkíséri.

Gábor mind ehhez hozzátette: az incidensnek van még egy – számára igencsak kínos – következménye:

„A rúgás pillanatában szopránná változott a hangom. Most vinnyogva beszélek, és fogalmam sincs, hogy ez idővel elmúlik-e. Van rá esély, hogy meg kell barátkoznom a gondolattal, hogy életem végéig közröhej tárgya leszek” – fejezte be a biztonsági őr, aki szakmai hibát követett ugyan el, de ezt azért mégsem érdemelte.





 





Ezeket olvastad már?
Erre ki számított? Itt az újabb fordulat az időjárásban

Erre ki számított? Itt az újabb fordulat az időjárásban

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás