Magánnyomozó követi: Budapestre jött Sharon Stone magyar zaklatója





Magyar veterán katona zaklatja évek óta Sharon Stone-t. B. Sándor azt állítja, hogy fia született a Golden Globe-díjas színésznőtől. A híresség magánnyomozóhoz fordult, aki kiderítette: a Londonban élő zaklató a napokban Magyarországra érkezett.



Megosztás
Szerző: K. K.
Létrehozva: 2023.10.29.
élet család katona színésznő Sharon Stone

Évek óta pokollá teszi Sharon Stone életét egy magyar veterán katona. B. Sándor egykor a Magyar Honvédségnél szolgált, és az amerikai sajtóértesülések szerint annyira megviselték a hivatása teljesítése során szerzett élmények, hogy posztraumás stressz szindrómában is szenvedett. Amennyiben az ügy bíróságra kerül, valószínűleg erre hivatkozva próbálnak majd enyhe ítéletet elérni az ügyvédei.

The Hollywood Reporter 2nd Annual 'Raising Our Voices' Event
Sharon Stone élete rémálommá vált – Fotó: IMAGE PRESS AGENCY / AFP

B. Sándor nem kevesebbet állít, mint hogy 1986-ban meglátta a napvilágot a színésznővel közös gyermeke, ám a szupersztár semmit nem volt hajlandó neki elárulni a babáról. A gyermek létezését a férfi nem tudja bizonyítani, mint ahogy azt sem, hogy szerelmi viszony lett volna közte és a színésznő között. B. Sándor ennek ellenére azt is állítja, hogy a filmsztárt eljegyezte.

A 65 éves Sharon Stone igazán ismertté az 1992-ben bemutatott Elemi ösztön című film által vált, de már 1980-tól játszott filmekben.

Hogy B. Sándor története csupán az exkatona fantáziájában zajlott le, vagy a valóságban, egyelőre nem tudható, mindenesetre Sharon Stone felbérelt egy magánnyomozót a férfi kézre kerítésére. B. ugyanis levelekkel bombázta a sztárt és családját, de az is előfordult, hogy betört a színésznő egyik testvérének lakásába. A színésznőt, rokonait, de még idős édesanyját is üzeneteivel bombázza. 

A magánnyomozó könnyedén megtalálta Sándort, aki azt állította, hogy nem akar semmi rosszat, csupán tudni szeretné, mi van a gyermekével. Valahonnan úgy hallotta, hogy a fiát meggyilkolták, és szeretne virágot vinni a sírjára.

B. Sándor egyébként a napokban Magyarországra repült – ezt is a magánnyomozó derítette ki, aki egészen a londoni reptérig kísérte titokban a veteránt és végignézte, ahogy becsekkol egy Budapestre induló járatra. 





 





Ezeket olvastad már?
Pofátlanság: kapucnis tolvajok lopják a májusfákat Nyíregyházán

Pofátlanság: kapucnis tolvajok lopják a májusfákat Nyíregyházán

Fontos bejelentést tett a BKK, ez most mindenkit érint

Fontos bejelentést tett a BKK, ez most mindenkit érint

Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás