„Akkora, mint egy emeletes busz” – Egy férfi megdermedt a félelemtől, amikor megpillantotta Loch Ness-i szörnyet





Egy megdöbbent férfi azt állítja, hogy látta a Loch Ness-i szörnyet, ami akkora volt, mint egy emeletes busz, és ijedtében majd kiugrott a bőréből.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.10.30.
Loch Ness-i szörny szemtanú félelem

Sash Lake megdermedt a félelemtől, amikor meglátta a hatalmas, fekete púpot a vízben, mielőtt az körülbelül öt másodperc után eltűnt a felszín alatt.

Loch Ness-i szörny tó kastély
A megdermedt a vélelemtől Fotó: Pexels

Sash a skóciai Inverness közelében lévő híres tóhoz látogatott el, és éppen távozni készült, amikor idén már nyolcadszor pillantotta meg a szörnyeteget.

A buszról a kilátásban gyönyörködtem, amikor a busz elhaladt a tó mellett. Elkezdett esni az eső, és enyhe köd gomolygott be. A kilátás és a látásom is részben korlátozott volt a tó melletti fák miatt. De valamin körülbelül öt másodpercre megakadt a szemem, és majd kiugrottam a bőrömből.

– kezdte történetét a férfi, majd úgy folytatta:

Egy hatalmas fekete masszát vagy púpot láttam a tó közepén, amely nagyjából akkora volt, mint egy emeletes busz. Azt mondanám, hogy körülbelül 75-100 méterre volt tőlem. Össze voltam zavarodva és hitetlenkedtem. Felugrottam, hogy jobban megnézzem, a fák teljesen eltakarták a kilátást körülbelül öt-nyolc másodpercre. Volt egy tisztás a fák között, és amikor visszanéztem oda, ahol a fekete masszát vagy púpot láttam, már nem volt semmi. 

Sash nem tudott fényképet készíteni, de gyorsan lerajzolta, amit látott, amíg még friss volt az élmény.

Az észlelés még október 7-én 12:20-kor történt, de csak most jelentették be a Loch Ness-i Szörny észlelések hivatalos nyilvántartásába. A Nessie-szakértő Gary Campbell állította össze, aki 1996 óta foglalkozik ezzel – írja a Daily Star

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás