Öngyilkos lett egy tinédzser, miután borzalmas dolgot műveltek vele

Nyaralásuk alatt erőszakolták meg a tinit, amit nem tudott feldolgozni.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.09.
depresszió öngyilkos bűntudat

Egy 18 éves lány öngyilkos lett három hónappal azután, hogy megerőszakolták, miközben Görögországban nyaralt. Julie Crowe-t, a Porterstown Lane-ből (Dunshaughlin, Co Meath) holtan találták, miután leugrott egy hídról.

Fotó: Pexels

A halottkémi vizsgálat során feltárták, hogy a tinit Görögországban bedrogozták, majd megerőszakolták. Ez annyira megviselte lelkileg, hogy mély depresszióba zuhant és önkárosító gondolatai támadtak, többször is gondolt már a halálra. A lányt az is nyomasztotta, hogy hiába teltek el évek a megerőszakolása után, nem találták meg az elkövetőt, aki így szabadon garázdálkodhatott.

Az édesanyát, Anna Crowe-t az édesapa, Gary hívta fel a szörnyű hírrel, hogy lányuk leugrott a hídról. A mentősök 90 percen keresztül küzdöttek az életéért, de olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy nem tudták megmenteni.

Julie járt pszichológushoz, aki csak "gyenge depressziót" állapított meg nála és szerinte nem mutatta annak jelét, hogy az öngyilkossággal foglalkozna.

"Érdekes módon a főiskolai tanácsadója észrevette, hogy milyen rossz állapotban van és felhívott minket, hogy vigyázzunk a lányunkra. Julie-nak megmagyarázhatatlan bűntudata volt amiatt, hogy nem kapták el az erőszaktevőt és félt, hogy más lányokkal is ez történhetett miatta. Nem lehetett neki megmagyarázni, hogy ő semmiért sem hibás" - mondta az édesanya.

 

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás