„Megismer minket csak még gyenge” – megtörten nyilatkozott a tiszadadai 12 éves fiú kórházi ágya mellől az apukája





Elárulta, hogy van gyermeke a szörnyű tragédia után.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.09.30.
iskola tragédia tornaterem diák

Egy tiszadadai általános iskola tornatermében esett össze holtan egy 12 éves kisfiú. A gyerek a testnevelés óra végén egyik pillanatról a másikra összeesett, mert megállt a szíve. Társai csak annyit láttak, hogy a földre zuhan. 

Ebben az iskolában történt a tragédia / Fotó: TV2 - Tények 

A tanárnő azonnal a gyerekhez rohant és megkezdte az újraélesztést, közben segítséget is hívtak a közelben lévő háziorvosi rendelőből. 

„Engem riasztottak én hátul, a kerten keresztül át tudtam érni és közösen megkezdtük az újraélesztést” – mesélte a történtek hatása alatt az idős háziorvos.

A gyerek a hátán feküdt, miközben a doktor és a tanárnő megpróbálták megmenteni az életét. Miközben a mentőkre vártak felváltva végezték a mellkaskompressziót. A háziorvos szerint a 12 éves fiúnak egy betegség miatt állt meg a szíve. 

„Ő neki van egy betegsége, amit nem tudtam, nem tudott senki tulajdonképpen. És ennek a talaján alakult ki egy hirtelen szívmegállás” – nyilatkozta elcsukló hangon az orvos. 

Amikor a diák szíve újra dobogni kezdett mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol egy napig volt mélyaltatásban. 

„Szülőként nagyon… Nem, nem tudom elmondani… Nagyon rossz érzés látni a saját gyerekedet, hogy ott fekszik és lélegeztetik. Má ma ébresztették fel, most kelleget. Félálomban van még, megismer minket csak még gyenge” - nyilatkozta kisfia kórházi ágya mellől megtörten az édesapa a Tényeknek. 


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás