Kiesett az ablakon, majd a kiérkező mentősökre támadt egy férfi Pesterzsébeten





A lakók szerint a férfi túl sokat ivott, ezért eshetett ki az egyik emeletről. A mentősök segíteni akartak rajta, ám ő ezt nem tartotta szükségesnek, ezért megtámadta az egyiküket.



Megosztás
Szerző: A.K.
Létrehozva: 2023.09.24.
Módosítva: 2023.09.24.
Pesterzsébeten mentőautó megütötte rendőr

Szirénázó mentőautó riasztott fel több lakót is péntek (szeptember 22.) este Pesterzsébeten a Török Flóris utcában – tudta meg a Metropol. A helyiek szerint egy 40 év körüli férfihoz siettek, aki az egyik épület emeletéről kiesett. Azonban arra nem számítottak, hogy a sérült nem kér a segítségnyújtásból, sőt...

Sérült férfihoz riasztották a mentőket, ám erre nem számítottak Fotó: Faludi Imre

Hát én csak annyit tudok, hogy itt voltak a mentők

 – kezdte lapunknak egy közelben lakó nő. 

„Úgy tudom, hogy buli lehetett vagy valami hasonló, mert az egyik férfi berúgva kiesett az egyik emeletről. Emiatt hívtak neki mentőt, ugyanis megsérült.”

Többen hallották is, hogy néhány percen belül megérkezik a mentőautó a helyszínre, ahol azonnal megpróbálták ellátni a sérült férfit. 

Állítólag nagyon hamar kiérkeztek a mentők, én már csak azt vettem észre, hogy szirénáznak és megállnak, nem tudom mennyi telhetett el a hívás és az érkezés között

 – mondta tovább a Metropolnak.

Ebben a pesterzsébeti utcában történt az eset Fotó: Zsigmond Viola

„Ezután egy kis idő múlva meglepődtünk, mert jött egy rendőrautó is. Biztos voltam benne, hogy valami baj történhetett” – folytatta a szemtanú, aki ezután arra lett figyelmes, hogy a férfit megbilincselik a rendőrök és a mentősökkel együtt besegítik a mentőautóba.

Később tudtam csak meg, hogy mi történt! A férfi, aki kiesett az emeletről elkezdett agresszívan viselkedni. Nekiment az őt vizsgáló mentősnek és megütötte szegényt. Emiatt kellettek a rendőrök gondolom, hogy valaki féken tudja tartani…

Az esettel kapcsolatban megkérdeztük az Országos Mentőszolgálatot is, akik a következő választ adták: 

„A középkorú, láb- és fejsérült férfi megütötte a segítségére érkező mentőápolót. A férfit végül rendőri kísérettel szállították bajtársaink kórházba” – tudatták a mentősök.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás