Az ufók egy jövőből érkező üzenetet ültettek el az ismert őrmestere agyában





Az Amerikai Egyesült Államok Légierejének (USAF) egy volt őrmestere, aki szemtanúja volt az Egyesült Királyságban történt roswelli incidensnek, azt állítja, hogy miután megérintett egy idegen űrhajót, egy jövőből érkező üzenetet ültettek az agyába.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.09.27.
UFO időutazó katonaság

Jim Penniston 1980 decemberében a RAF Woodbridge-nél teljesített szolgálatot, amikor a közeli Rendlesham Forestben megmagyarázhatatlan fényeket láttak. A szolgálat több tagja is látta a jelenséget, és a hidegháború tetőfokán állva azonnali biztonsági aggályok merültek fel.

ufo
AZ ufók valójában csak időutazók lennének? Fotó: Pexel

Jim Penniston törzsőrmester volt az ügyeletes repülésvezető Woodbridge-ben. Megragadta Edward Cabansag repülőtisztet, és a keleti kapuhoz indultak, hogy tiszta képet kapjanak a helyzetről

– magyarázta Andrew Gentile podcaster.

Úgy gondolták, hogy az a legvalószínűbb magyarázat, hogy a közeli RAF Bentwaters egyik repülőgépe zuhant le, de értetlenül álltak a feltételezett becsapódás hangjának hiánya előtt. És nem tudták kizárni a szovjet kémek behatolását sem. Amit azonban találtak, az valami egészen más volt. Jim Penniston jegyzetfüzetében egy „ismeretlen eredetű” repülőgép észlelését jegyezte fel, amelynek külső burkolatán furcsa hieroglifák voltak. A jegyzetfüzetében pedig valami még furcsábbat találtak.

Penniston a járművet háromszög alakúnak írta le, kék, fehér és piros fényekkel, aminek a felszíne sima volt. De a hihetetlen leírása és vázlatai mellett oldalakon át sorakoztak a nullák és egyesek, amelyek nagyon hasonlítottak a bináris kódra. Andrew szerint Penniston azt mondta, hogy a kód „az ufóról letöltött információ volt”. Azt mondta, fogalma sincs, hogyan került az az információ a fejébe.

Jimet megkérdezték, hogy bináris kód volt-e, de ő nem tudta, mi az. Ezért elküldték a számokat egy számítógépes szakértőnek, hogy lássa, van-e benne valami. A szakértőt nem tájékoztatták arról, hogy mire számíthat, de az ítélete szinte hihetetlen volt. Azt mondta, hogy ez egy „üzenet a jövőből

– mondta Andrew.

Dekódolt „üzenet” pedig így szólt:

Az emberiség felfedezése folyamatos…  folyamatos a bolygó előrehaladása érdekében. A szemünk szeme. Származási év 8100.

A rejtélyes üzenet után pedig egy lista következett a világ különböző pontjainak koordinátáival: Caracol Brazíliában, Sedona az USA Arizona államában, a gízai nagy piramis, a Taishan hegy Kínában, Peru titokzatos Nazca-vonalai, Apolló temploma Görögországban és – ami a legzavaróbb – egy Írországtól nyugatra fekvő, jelentéktelen tengerfolt, amely egyszerűen „Az Eredet” néven szerepel.

Ez a hely nagyjából a Brazil-szigetnek (Hy Brasil) a helye, egy mitikus szigeté, amely jelenleg nem létezik, de számos ősi térképen be volt jelölve.

A bináris kódban szereplő összes helyszín rendkívül spirituális helyként ismert, de más dimenziókba vagy a valóság más síkjaira vezető portáloknak is nevezik őket. Emiatt Jim Penniston nem hiszi, hogy a rendleshami uó földönkívüli volt. Szerinte mi voltunk azok. Szerinte ez egy üzenet volt az emberektől 6000 évvel a jövőből

– folytatta Andrew. 

Az utóbbi években egyre népszerűbb elméletté vált az az elképzelés, hogy az ufók inkább időgépek, mintsem űrhajók. Miután Penniston 20 évig szolgált az USAF-nél, egy sor könyvet írt, amelyekben leírja a 42 évvel ezelőtti, a Boxing Day hajnali órájában az erdőben történt találkozását, de a rejtély, hogy pontosan mi történt, továbbra is megoldatlan – írja a Daily Star.





 





Ezeket olvastad már?
Leesett a tudósok álla, ezt találták az Antarktiszon

Leesett a tudósok álla, ezt találták az Antarktiszon

Századfordulós polgári ház vált patkánytanyává Budapest belvárosában – Videó

Századfordulós polgári ház vált patkánytanyává Budapest belvárosában – Videó

Borzalmas baleset Ceglédnél, gyerekek vannak életveszélyben

Borzalmas baleset Ceglédnél, gyerekek vannak életveszélyben

Macskafogó fantom kísért Újbudán – ügyes trükkel cserkészi be az áldozatait – Fotó

Macskafogó fantom kísért Újbudán – ügyes trükkel cserkészi be az áldozatait – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás