Verrasztó Evelyn Barbie-dresszben bizonyította: a magyar márka a divat

Verrasztó Evelynnek nagyon sokat jelent a magyar divattervezők munkája.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.03.
Módosítva: 2023.08.03.
Verrasztó Evely AERON blézer magyar divatmárka

Az Európa-bajnok úszónő nem csak a medencében hozza ki magából a maximumot, Verrasztó Evelyn a megjelenésére is nagyon ügyel. A csinos sportoló, amikor csak teheti, magyar divattervezők darabjait viseli, nem volt ez másként a M4 csatorna stúdiójában sem, a vizes világbajnokság ideje alatt. AERON-ZERO, ez a tömör lényeg.

Verrasztó Evelyn a fukuokai világbajnokság alatt szebbnél szebb ruhákban ült az M4 csatorna stúdiójában, hogy szakértelmével segítse a csatorna munkáját. Az Európa-bajnok úszónőről talán kevesen tudják, hogy rajong a divatért, különösen a magyar tervezőkért. Ezért is fordulhatott elő, hogy az élő adások során több alkalommal is olyan ruhát választott, ami Áron Eszter, azaz az Aeron márka nevéhez fűződik.

Az elmúlt három évben kerültem közelebb a márkához. Amellett, hogy a darabok letisztultak, mindegyik egytől egyig elegáns, mégis szuper kényelmes viselet. Talán ez az egyik fő érv, amiért szeretem viselni az Aeron darabjait, mert úgy lehetek nőies, elegáns és kifinomult, hogy egy másodpercig sem kell feszengenem

– nyilatkozta Verrasztó Evelyn, akinek rózsaszín ruhája nemcsak kiemelte csodás alakját, hanem abszolút megfelel a mostani – úgynevezett – „barbiecore” trendnek is.

Evelyn ruháját itt nézhetitek meg:

A magyar divatmárka Zero termékvonala, krém és fekete alapdarabjai mellett, minden szezonban kiegészül egy színnel, ez a Koppenhágában bemutatott 2023-as tavasz-nyári kollekció esetén a rózsaszín volt, ami idén hatalmas trenddé nőtte ki magát.

Fekete, lakkbőrhatású oversize blézer lett a sláger

Világszerte 20 országban 70 árusítóhelyen lehet megvásárolni a magyar divatmárka kollekcióit, és nem akárhol! Párizsban a Lafayette áruházban, Londonban a híres Harrodsban, de ugyanígy Koppenhágában, Hongkongban és még számos világvárosban is. Az AERON mindenhol ott van, ahol a vevői kör érzékeny a kifinomult, de játékos eleganciára, a művészien letisztult divatra és a magas minőségre. Izgalmas fordulat, hogy egyre több külföldi híresség találja meg magának az új magyar márkát: Grace Van Patten sorozatsztár egy fekete, lakkbőrhatású oversize blézerbe szeretett bele, sőt az egyik stúdió-felvételen végig viselte a látványos darabot. Úgy tudjuk, hogy Cate Blanchett is egy lezser felsőt választott, mégpedig olyat, ami inkább nőies szettekhez passzol. 

Az AERON STORE Budapesten az V. kerületben, a Szervita tér 8. szám alatt található.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás