Mécsesek, fehér virágok: versenyzés közben halt meg Csaba, szörnyű részletek derültek ki a balesetről





A ralliversenyző életét vesztette.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.08.07.
baleset rally halálos baleset

Mint megírtuk, halálos baleset miatt félbeszakították a 29. Veszprém-ralit, a HUMDA országos ralibajnokság idei negyedik futamát vasárnap. Az első, kislődi gyorsasági szakaszon az 50-es rajtszámú Nemes Csaba–Nemes Richárd kettős autója fának csapódott. A versenybalesetben a pilóta, Nemes Csaba a helyszínen életét vesztette, a navigátort további kivizsgálásra kórházba szállították. A versenyt kegyeleti okokból leállították.

Fotó: TV2

Most a Tények újabb részleteket tudott meg a tragédiáról. Mécsesek, rózsák és egy fehér virágokkal díszített koszorú öleli körbe Nemes Csaba ralliversenyző képét, így emlékeztek rá a szerettei és versenytársai a tragikus baleset után. Testvérével, Richárddal ült a kocsiban, úgy tudni Csaba vezetett. Mindkettejüket feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból.

A helyszínen tartózkodó mentők azonnal a két férfi segítségére siettek, Csaba viszont annyira súlyosan megsérült, hogy az életét már nem tudták megmenteni a szakemberek, az ütközés pillanatában szörnyethalt. Testvére végignézte bátyja halálát. Richárd könnyebben sérült, hátát fájlalta, lapockatáji sérülésre kellett gyanakodni, ezért traumatológiai osztályra szállították.

Az autósport világa most egy emberként gyászolja Csabát.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás