Szörnyű, mit találtak az orvosok a fáradékony tinédzser szervezetében





A fiatal minden ok nélkül hirtelen fogyni kezdett, emellett olyan fáradt volt, hogy alig bírt felkelni az ágyból. Az orvosnál kiderült a legrosszabb.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.04.
Módosítva: 2023.07.04.
rákbetegség fáradékonyság diagnózis

Az Angliában élő Bradley Stout Millert 18. születésnapja után rákkal diagnosztizálták, miután minden magyarázat nélkül „riasztó ütemben” fogyni kezdett. A fiút, aki az ágyból sem bírt kikelni, az édesanyja küldte el orvoshoz. A tinédzser addig azt hitte, egyszerűen elfáradt a munkában. 

„Sokat dolgoztam és nehezen kaptam levegőt, légszomjam volt még zuhanyozás közben is – írja a Mirror. Éjszaka mikor felébredtem, úsztam az izzadságban” – nyilatkozta a fiú. „Annyira sovány lettem, édesanyám folyton azt mondogatta, hogy nem hasonlítok önmagamra.” A fiatal nyakában egy csomót találtak, mint kiderült, a szervezetét egy agresszív ráktípus támadta meg. Összesen 12 kemoterápiás cikluson esett át.

„A diagnózis után egy ideig tagadásban éltem, az első kemoterápia hetekig ágyhoz kötött… Aztán elkezdett hullani a hajam, ami az egyik legnehezebb része volt.” A fiatal kezelése a végére ért, most arra vár, hogy kiderüljön, rákmentes-e. A fiú története is rávilágít a szűrővizsgálatok fontosságára.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás