Máig nem tudni, mi lehet a 16 éve eltűnt fiúval





A rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.17.
eltűnés Egyesült Királyág nyomozás

Immár 16 éve annak, hogy a 14 éves Andrew Gosden felszállt egy vonatra Londonba, mielőtt végleg eltűnt volna. Az eltűnt fiú a napokban töltötte be a 30. születésnapját, a szülei a csodában bíznak, és hiszik, hogy egyszer talán újra láthatják a gyermeküket. A gyerek szülei beszámolói szerint a fiú British Múzeumot szerette volna megnézni, ahol éppen Tutanhamon-kiállítást rendeztek, ezért indult útnak.


A 14 éves Andrew  2007. szeptember 14-én, szállt fel egy vonatra szülővárosában, Doncasterben, előzőleg egy helyi automatából felvett 200 fontot átszámítva kicsivel több mint 88 ezer forintot. A fiút két órával később a londoni King’s Cross pályaudvar kamerája is rögzítette. A tini farmert és pólót viselt, amelyen kedvenc bandája, a Slipknot szerepelt. 

Andrew magával vitte PlayStationjét is

A tininek azóta nyoma veszett, a dél-yorkshire-i rendőrség azonban továbbra is nyomoz az ügyben, nemrég új információt is kaptak, ami talán segíthet felgöngyölíteni az ügyet. A rendőrség tavaly közölte, hogy letartóztattak két férfit, akiket emberrablás és embercsempészet vádjával gyanúsítanak, és könnyen lehet, hogy Andrew eltűnéséhez is közük lehet.

Az esettel kapcsolatban korábban olyan elméletek kaptak szárnyra miszerint a fiú valójában rockkoncertre szeretett volna menni, és előzőleg az interneten barátkozott össze olyanokkal, akik szintén részt vettek a bulin. Egy másik elmélet szerint viszont a fiú munkakeresés céljából indult útnak – írja a Mirror.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás