RETRO RÁDIÓ

Kiderült, mikor következhet be a következő pusztító természeti katasztrófa

Hátborzongató előrejelzést tett közzé egy TikTok-felhasználó.Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.07.16.
Módosítva: 2023.07.16.
időutazó katasztrófa természeti csapás

Egy tiktokker korábban azt állította magáról, hogy időutazó, és járt már a 2671-ik évben. Ijesztő jóslatában közölte, hogy tudja, mikor fognak lecsapni a világ legsúlyosabb természeti katasztrófái a következő 12 hónapban. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Az állítólagos időutazó Eno Alaric néven már több mint 26 ezer követőre tett szert a TikTokon. Mindezt pedig egy apokaliptikus és figyelmeztető videóinak köszönheti, amikről azt állítja, a jövőből nyert információk. A felhasználó a Földdel összeütköző ikerbolygóról, idegen látogatókról, de még a III. világháború kitöréséről is találgatott már. 

Legfrissebb videójában öt dátumra hívta fel a figyelmet, amik szerinte öt természeti csapáshoz kapcsolódnak. Ezek a következők: 

„Az én időmben 2023 és 2024 a történelem legrosszabb időjárási évének számít” – kezdte videóját Eno Alaric.

Figyelmeztet egy mega 6-os kategóriájú hurrikánra, ami 2023 szeptemberében érkezhet. Ez állítólag az USA keleti partvidékét fogja sújtani; elsősorban Floridát, Észak-Karolinát és Dél-Karolinát.

Aztán decemberben elektromos jégesővihar következik be, ami egy új típusú vihar kialakulását jelenti. Ekkor a jégeső és villámlás keveredik, a vihar pedig sokkol és eléget mindent, amihez hozzáér.

Néhány hónappal később egy 19,3 kilométer széles tornádó jön, ami elpusztítja a texasi Houston egészét. Majd egy 9,8-as erősségű földrengés fog bekövetkezni 45 percig folyamatosan, soha nem csillapodva, a Szent András-törésvonalon. A földrengés állítólag olyan erős lesz, hogy a „Big John” becenevet kapja. Ugyanez a földrengés óriási, 228 méter magas megacunamit váltana ki, amely az előrejelzések szerint hatalmas darabokat pusztítana el a kaliforniai partvidékből. 

A TikTok-nézőket megosztották az állítások, akik a kommentek között vitatkoztak arról, hogy vajon valóra válhat-e a hátborzongató figyelmeztetés – írja a Mirror. 

 

Ezeket olvastad már?
Hol futhatsz ma össze a Mikulással Budapesten? Íme a helyszínek

Hol futhatsz ma össze a Mikulással Budapesten? Íme a helyszínek

Figyelmeztet a NASA: 20 ezer aszteroida tart a Föld felé

Figyelmeztet a NASA: 20 ezer aszteroida tart a Föld felé

Karácsony Gergely néhány éve még magasházakat akart Rákosrendezőre

Karácsony Gergely néhány éve még magasházakat akart Rákosrendezőre

Nincsenek szavak: albérlőjük végezhetett a házaspárral

Nincsenek szavak: albérlőjük végezhetett a házaspárral

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás