Egy óra alatt 4 baleset történt – mutatjuk a részleteket

A balesetekről a katasztrófavédelem oldalán számoltak be.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.07.03.
Módosítva: 2023.07.03.
baleset közlekedés tűzoltók

A beleseteket 8 és 9 óra között történtek, ismertették az oldalon:

Két autó karambolozott a 62-esen, Perkátánál

Két gépkocsi ütközött össze a 62-es főút 17-es kilométerszelvényénél, Perkáta térségében. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol egy sávon halad a forgalom a baleset miatt – írták.

Baleset történt a 4-esen, Kenderesnél

Egy nyerges vontató és egy utánfutós gépkocsi érintett abban a balesetben, amely Kenderesen történt, a 4-es főút Petőfi úti szakaszán, a 139-es kilométerszelvénynél. A kisújszállási önkormányzati tűzoltók megkezdték a járművek áramtalanítását. A baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt – közölték az oldalon.

Összeütközött két autó a 442-esen, Szolnoknál

Két gépkocsi ütközött össze a 442-es főút 7-es kilométerszelvényénél, Szolnok és Rákóczifalva között. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak. A balesethez a mentők is kiérkeztek, valamint a helyszínre várják a közútkezelő szakembereit is. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom – írták az oldalon.

Karambol történt a 832-esen, Pápánál

Összeütközött két gépkocsi a 832-es főút 4-es kilométerszelvényénél, Pápa és Nagygyimót között. A pápai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, amelyek utasai saját erejükből szálltak ki. Az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére – közölték a katasztrófavédelem oldalán.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás