Egy 18 éves lányt 30 napig tartottak ágyhoz kötözve, így sikerült megszöknie





A fiatal nőt szexuálisan is zaklatták a 30 nap alatt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.07.20.
fogvatartott nő szexuális bántalmazás emberrablás szabadulás

Egy beteg páros két tagja, egy nő és egy férfi becsábított otthonukba egy 18 éves lányt, majd az ágyhoz rögzítették a lábait és a karjait, és egy hónapig nem engedték el. Eközben felváltva vigyáztak rá, szexuálisan zaklatták, illetve, kiélték rajta a perverzitásukat. A lány végül úgy tudott csak elmenekülni, hogy egyszer magára hagyták, ő pedig nagy nehezen letépte magáról a rögzítőket, és elszaladt a legközelebbi szomszédhoz, akitől segítséget kért.

kötél öngyilkosság akasztás kínzás kikötözés áldozat
Kikötözték otthonukban a 18 éves lányt /Képünk csak illusztráció /Fotó: Pexels (illusztráció)

A rendőrség beszámolt róla, hogy elfogták Jose Reyest, és párját Jacqueline Maciast, akik 30 napig fogva tartottak egy ártatlan tinédzsert. Az ügy nyomozását Mark Hermann rendőrtiszt végzi, aki a DailyStar számára számolt be az incidens részleteiről.

Egy segélyhívást kaptunk egy nőről, akit fogva tartott a páros. A lány bokáján és csuklóján lekötözés nyomait mutatta. Később a látleletek alapján bizonyítást nyert, hogy szexuálisan is bántalmazták. Így nem csak a testét kell meggyógyítani, hanem szakemberek segítenek neki feldolgozni a lelki traumát is

– tette hozzá a rendőrtiszt.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás