10 napig bujkált a repülőtéri mosdóban a magyar nő





Közben szinte semmit nem evett.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.07.19.
repülőtér rendőrség emberrablás

Mehran Karimi Nasseri 18 évet töltött a párizsi Charles de Gaulle repülőtér utasvárójában, miután egyetlen ország sem ismerte el saját állampolgárának vagy menekültnek. Az ő sztorija adta az alapötletet Steven Spielberg Terminál című filmjéhez, de a való élet mindig tud hihetetlenebb történeteket produkálni.

Fotó: Pixabay

Most épp egy magyar nőt találtak a houstoni nemzetközi légikikötőben, ahol 10 napon át bujkált a vécében az emberrablók elől. Végül egy reptéri őr bukkant rá tiszta véletlenségből, hisz ő csak dolgát végezni indult a mellékhelyiségbe. Bár az 52 éves asszony csak magyarul tudott, a biztonságiak fordítóprogram segítségével megértették, miről van szó.

El sem tudom képzelni, mennyire félhetett. Egy ismeretlen városban, angoltudás nélkül úgy, hogy közben az élete a tét

– mondta el Monica Phillips a TravelPulse-nak.

A történet napvilágra kerülésével összeállt számára a kép: korábban ugyanis egy névtelen telefonáló kereste a repülőtéren elveszett nőt, akiről azt állította, hogy az édesanyja. Az emberrablási helyzetek felismerésére kiképzett tisztnek azonban már akkor szöget ütött a fejébe, hogy a férfi csak öt nappal az eltűnés után jelentkezett, ami egy aggódó gyermek esetében meglehetősen furcsának tűnt. 

Miközben az emberrablók után a rendőrség nyomozást indított, a magyar nőt a mentők kórházba vitték, mivel a tíz napi bujkálás alatt csont és bőrre lesoványodott.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás