Zöld fények cikáztak az égen – Ufókat videózhattak le Ohióban





Middletown lakói különös jelenségnek lehettek szemtanúi.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.29.
Módosítva: 2023.06.29.
UFO jelenség földönkívüliek

Az ohiói Middletown lakói nem hittek a szemüknek, ugyanis egy hete, június 21-én helyi idő szerint este fél 11 körül egy rejtélyes objektumra lettek figyelmesek. Az utcán lévők telefont ragadtak, és videóra vették a megdöbbentő esetet

ufo
Fotó: Pexels/Képünk illusztráció

Ufó lebegett Middletown felett

A wcpo.com értesülései szerint két helybéli lakos elmesélte, hogy mit tapasztalt akkor este. Az egyik azt mondta, hogy a repülő tárgy az óra járásával ellentétes irányban pörgött, és öt zöld fény világított rajta. Míg a másik úgy fogalmazott, hogy ilyesmit sosem látott még, és kizárta, hogy az egy drón lett volna, mivel annak a kinézetét egyből felismeri.

A két szemtanú azt is elmondta, hogy a furcsa tárgy néhány másodperc után eltűnt a szemük elől.

Íme a videó:

WCPO Cincinnati az eset kapcsán megszólaltatta a cincinnati csillagászati egyesület elnökét is, aki szerint ez az egész lehet egy egyszerű közösségimédia-felhajtás is – mint fogalmazott, nem túl nehéz videókat készíteni szoftverek segítségével TikTok-lájkokért.

A szakember azt is hozzátette, akkor érdemes egy ufójelenséggel foglalkozni, ha nem egy-két észlelés történik, hanem sok – legalább húsz bejelentés – érkezik – írja a lap.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás