Ufót videózott a kertjében egy férfi: állítja, őt is elrabolták már





A férfi szerint semmivel nem lehet megmagyarázni a furcsa tárgyat a kertjében.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.06.27.
Módosítva: 2023.06.27.
ufóvadász Russ Kellett csészealj

Egy ufóvadász, aki azt állítja, hogy idegenek rabolták el, azt mondja, hogy egy repülő csészealjat rögzített a kamerával. A 60 éves Russ Kellett a yorkshire-i kertjében egy „hal formájú azonosítatlan tárgyat” kapott lencsevégre.

ufo
Fotó: Pexels

„Nem pókháló, mert csak akkor takarítottam meg a lencsét, és a környéken egyáltalán nincs semmi, tehát ezt ki lehet zárni. Nem volt köd, nem esett az eső, teljesen tiszta volt az ég akkor este. Egy ponton olyan, mintha egy meteor közelítene, de ahhoz nagyon lassan mozgott, hogy valóban az legyen. Nem tudom megmagyarázni, mi lehet ez” – mondta a férfi.

Kellett nemcsak azt állítja, hogy ufó volt a kertjében, hanem azt is, hogy 16 éves korától kezdődően legalább 60-szor vitték már el az idegen lények.

„Furcsa érzést éreztem, ami le-föl cikázott a testemben, majd fénygömböt dobtak rám. Átmentem egy alagúton, amit még soha nem láttam, és a következő dolog, amit észleltem, hogy egy fogorvosi rendelőben voltam, 15 láb magas idegen férfiakkal, akik nagyon hasonlítottak Drakulára éles fogak nélkül” – emlékezett vissza.

A hal alakú ufóról a képet itt megnézheted.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás