Már a magyarországi iskolákban sincs nyugalom: borzalmas, amit a debreceni kamasz tett





A vita elfajult…



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.06.30.
késelés féltékenység támadás

Két lány ugyanabba a debreceni középiskolába járt, amikor egyikük tudomást szerzett arról, hogy az exbarátja összejött a másikkal. Annyira nem tudta elfogadni, hogy diáktársa együtt van volt párjával, hogy a kezdeti vitákat és a közösségi oldalakon történő üzengetéseket végül személyesen rendezték le egymással.

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció)

A találkozásra végül 2023. január 25-én, a tanítást követően, az iskola mögötti játszótéren került sor, aminek közelében tartózkodtak ismerőseik, barátaik is. A játszótéren a fiatalok újra szóváltásba keveredtek, szidták és sértegették egymást, majd a vita dulakodássá fajult. Ekkor a féltékeny ex elővett egy pillangókést a kabátzsebéből, majd a hegyével lefelé tartva a fiatal lány irányába csapkodott. Háromszor megvágta áldozatának a bal vállát és egyszer megszúrta a mellkasán, a hónalja vonalában.

A jelenetre az áldozat ismerősei is felkapták a fejüket, akik azonnal odarohantak és kivették a lány kezéből az éles eszközt. Ám ezt követően is megtámadta volt párja új barátnőjét, megrángatták egymást, majd mindketten a földre estek.

A megkéselt lány életveszélyes sérüléseket szenvedett, a támadó pedig a hatóságoknak beismerő vallomást tett – olvasható a Debreceni Törvényszék közleményében. A bíróság a támadót a napokban végül 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 5 év próbaidőre felfüggesztette. Ezenfelül pártfogó felügyeletét is elrendelték. A döntés jogerős.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás