Egy 3 éves kislányt és egy 17 fiút hagyott árván a Bárton vízbe fulladt anya





Belefulladt a helyi tóba egy anya és a lánya Barton. A 38 éves nő és 10 éves lánya holttestét a polgármester vette észre.



Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.06.23.
tragédia Felvidék holttest

Szörnyű tragédia rázta meg Felvidéket. Vízbefulladt a barti tóba egy édesanya és lánya. Az asszony június 20-án, kedd délután ment oda lányával fürdeni. Valószínűsíthető, hogy a kislány fulladozni kezdett, és az anyja a segítségére sietett, azonban sem a nő, sem a gyermek nem tudott úszni. Ahogy esteledett a hozzátartozók aggódni kezdtek. A 38 éves nő és 10 éves lánya holttestét a község polgármestere vette észre a tó felszínén.

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Az anyuka egy 4 éves kislányt, és egy 17 éves fiút hagyott maga után – Fotó: Pixabay

A háromgyerekes anya június 20-án, kedden ebédidőben elment lányával a helyi víztározóhoz. A család kutyáját is vitték magukkal, aki este egyedül, vizesen tért haza. A rokonok csak reggel észlelték, hogy szeretteik nem tértek haza, és ekkor hívták a polgármestert, aki kiment a tóhoz és sokkolta, amikor megpillantotta az anya és lánya holttestét a tó felszínén.  

Nem akartam elhinni. Először azt hittem, hogy valami fa lebeg a vízen. Tisztában voltam vele, hogy az anyának és a lányának is szőke haja van, így már gondoltam, hogy ők azok. Aztán, amikor megtaláltam a cipőjüket, már egyértelművé vált számomra.

–  nyilatkozta a Borsnak Alexander Hubač, a község polgármestere, aki hozzátette, a holttestek körülbelül 7 méterre voltak a parttól, a tűzoltók hozták ki őket.

Kislánya életét akarta megmenteni – Fotó: Metropol

Vélhetően, a kislány fuldoklott, édesanyja pedig meg akarta menteni az életét. A parton betontömbök vannak, amelyek meglehetősen csúszósak. Az elhunytak cipői és a kutya póráza maradt a parton. 

–A kicsi le volt vetkőzve, valószínűleg bement a vízbe és megcsúszott. Az anyuka valószínűleg utána ugrott, ruhában volt” – fejtette ki a község vezetője.  

Az ismerősök szerint valószínűleg az a tény is szerepet játszott ebben a tragédiában, hogy anya és lánya nem tudott úszni. A fiatal anyukának lányán kívül még két gyermeke volt, egy 3 éves kislány és egy 17 éves fiú maradt árván. Az elhunyt nő a faluban dolgozott, lányával, Amandával együtt így mindenki ismerte őket. Az egész falu gyászolja mindkettőjüket.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás