Azonnal lépj be a WhatsApp beállításába, nagy veszélyben vagy





A népszerű üzenetküldő alkalmazás most egy fontos frissítést dobott a piacra. Próbáld ki, neked is beválhat!



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.06.21.
figyelmeztetés Riasztás WhatsApp

Az utóbbi időben megnőtt a különböző online visszaéléseknek a száma. Ennek kapcsán pedig most a WhatsApp egy hasznos újítást vezetett be a felhasználók számára.

WhatsApp applikáció alkalmazás sablon
Új funkció jelent meg a WhatsApp alkalmazásban Fotó: Pixabay (Illusztráció!)

A frissítésnek köszönhetően a program megakadályozza, hogy az online csalók kapcsolatba tudjanak lépni veled telefonon. Ez a funkció nem más mint az Ismeretlen hívók elnémítása. Ennek köszönhetően a csalóknak, kisebb esélyük lesz arra, hogy kapcsolatba lépjenek veled.

Ez egy nagyon fontos frissítés, különösen azoknál a kiberbűnözőknél, akik gyakran használják ezt a módszert arra, hogy megpróbálják rávenni az embereket a hitelkártyaadataik vagy bármilyen más személyes információik átadására.

Az Ismeretlen hívók elnémítása célja, hogy nagyobb adatvédelmet biztosítson a bejövő hívások esetében. Segít automatikusan kiszűrni a spameket, a csalásokat és az ismeretlen személyektől érkező hívásokat a fokozott biztonság érdekében

– ismerteti az új funkciót a blogjában a WhatsApp. Megjegyezték, hogy a hívások továbbra is láthatóak lesznek, azonban a kéretlen telefonálókat a képernyőn nem jelenítik meg, csak az alkalmazás hívásnaplójában rögzíti azt.

Aki pedig szeretné ezt a hasznos funkciót beállítani, annak a következő lépéseket kell követnie: egyszerűen lépj be az applikáció Beállítások menüjébe, kattints az Adatvédelem elemre. Ha ezt megtetted, utána megjelenik a Ismeretlen hívók elnémítása. Kattints rá, majd nyomd be az aktiválást – írja lépésről lépésre az utasításokat a Mirror.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás