Szörnyű helyszíni fotók jöttek: mentők rohantak a kórházba a fiatal nővel és a gyermekkel





Baleset történt, megrázó fotókat kaptunk.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.05.17.
baleset időjárás rendőr

Egy 26 éves győri nő utazott kocsijával a 8418-as számú úton Koroncó felől a 83-as számú főút irányába május 16-án reggel – olvasható a rendőrségi közleményben.

Fotó: Police.hu

Haladása során a sofőr vélhetően autója sebességét nem az időjárási- és útviszonyoknak megfelelően választotta meg, a nedves úttesten járművével megcsúszott, és a menetirány szerinti jobb oldalon az út melletti fának csapódott. 

Fotó: Police.hu

A balesetben a jármű vezetője, illetve gyermekkorú utasa megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték – írják. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu
Fotó: Police.hu

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tanácsai:

  • Elindulás előtt tervezd meg az útvonalat, és számíts hosszabb menetidővel! 
  • Vezetéskor fogd két kézzel a kormányt a stabil kormányzás és az esetleges megcsúszás mielőbbi korrigálhatósága érdekében, és figyelmedet összpontosítsd folyamatosan az útra! 
  • Vezess lassúbb tempóban és tarts nagyobb követési távolságot, hiszen féktávolság ilyenkor jelentősen megnő!
  • Kerüld az előzést, és vedd fel a forgalom dinamikáját, még akkor is, ha azt esetleg lassúnak tartod! Előzéskor lassan, fokozatosan válts forgalmi sávot, és számíts az eltérő tapadású felületek változására is!
  • Különös óvatossággal közlekedj a kijelölt gyalogos-átkelőhelyek megközelítésekor! A hosszabb féktávolság miatt jóval korábban kezdd meg a lassítást, ha olyan gyalogost látsz, akinek az úttesten való áthaladására számítani lehet!
  • Gyalogosok és a kerékpárral közlekedők fordítsanak kiemelt figyelmet a látni és látszani elvre!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás