RETRO RÁDIÓ

Sokkoló felismerés: kislány helyett egy felnőtt törpét vittek haza a gyermekotthonból

Továbbra is vitatják, hogy a család egy ukrán árvát vagy tényleg egy felnőtt törpét vitt haza az otthonból.Megosztás
Szerző: CHI
2023.05.30. 09:30
The Curious Case Of Natalia Grace törpe örökbefogadás

Natalia Grace-t azzal vádolják, hogy terrorizálta az Indianában élő örökbefogadó szüleit, akik azt hitték, hogy egy hatéves árvát fogadtak be, de hamarosan kiderült, hogy Natalie valójában egy felnőtt törpeírja a Daily Mail.

Michael és Kristine Barnett 2010-ben fogadta örökbe Nataliát, és nemrég mindkettőjüket felmentették a gondatlanság vádja alól, miután otthagyták Natalie-t, hogy egyedül éljen egy lakásban, míg ők Kanadába költöztek. A 2014-ben szakított pár azt állítja, hogy Natalie egy szélhámos, aki becsapta őket, bekerült a családjukba, és azzal fenyegetőzött, hogy álmukban leszúrja őket, és megmérgezi a kávéjukat.

A The Curious Case of Natalia Grace (Natalia Grace különös esete) című sorozatban, amely május 29-én, hétfőn kerül képernyőre az Investigation Discovery (ID) műsorán, a család nyíltan mesél a megrázó megpróbáltatásokról. Egy kérdés azonban még mindig fennáll: ukrán árva volt-e a lány, vagy tényleg egy felnőtt törpe, ahogy a család állítja?

„Nem mondja el nekünk az igazságot arról, hogy ki is ő valójában, egy szélhámossal és szociopatával élünk együtt” – zokog Michael Barnett a nyitójelenetben.

A család megpróbáltatásai akkor kezdődtek, amikor 2010. április 26-án úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egy külföldi árvát egy floridai otthonból. Úgy gondolták, hogy otthont biztosítanak egy hatéves, rászoruló gyermeknek. Barnették álomélete azonban hamar rémálommá változott, amikor rájöttek, hogy Natalia Grace erőszakos és fenyegető veszélyt jelenthet – és az örökbefogadása utáni első éjszakák egyikén elkezdték megkérdőjelezni a valódi korát.

Miközben megfürdették Nataliát, Kristine vérfagyasztó sikolyt eresztett meg a fürdőszobából, amikor észrevette, hogy az általuk mindössze hatévesnek hitt kislánynak „teljes fanszőrzete van”. Ez magában foglalta annak felfedezését is, hogy a nő hónapokig titkolta előlük a menstruációját.

Natalia tagadta, hogy felnőtt, és lelkileg teljesen összetört, miközben ragaszkodott ahhoz, hogy soha nem verte át az indianai családot. Új szülei, Cynthia és Anton Mans megvédték őt, és kijelentették, hogy ő egy „igazi szerető lány”, és nem egy „felnőtt szociopata, aki gyermeknek álcázza magát”.

 

Ezeket olvastad már?
Különleges jelenség tűnt fel Fonyódnál, megy a találgatás, hogy mi lehet - Fotó

Különleges jelenség tűnt fel Fonyódnál, megy a találgatás, hogy mi lehet - Fotó

Meghalt, de életeket mentett a háromgyermekes anyuka

Meghalt, de életeket mentett a háromgyermekes anyuka

Egyre durvábban támadják a határkerítést: Újabb videók!

Egyre durvábban támadják a határkerítést: Újabb videók!

Magyar Diáksport Nap: támogatásra pályázhatnak a sportos iskolák

Magyar Diáksport Nap: támogatásra pályázhatnak a sportos iskolák

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás