RETRO RÁDIÓ

Sokkoló felismerés: kislány helyett egy felnőtt törpét vittek haza a gyermekotthonból





Továbbra is vitatják, hogy a család egy ukrán árvát vagy tényleg egy felnőtt törpét vitt haza az otthonból.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.05.30.
Módosítva: 2023.05.30.
The Curious Case Of Natalia Grace törpe örökbefogadás

Natalia Grace-t azzal vádolják, hogy terrorizálta az Indianában élő örökbefogadó szüleit, akik azt hitték, hogy egy hatéves árvát fogadtak be, de hamarosan kiderült, hogy Natalie valójában egy felnőtt törpeírja a Daily Mail.

Michael és Kristine Barnett 2010-ben fogadta örökbe Nataliát, és nemrég mindkettőjüket felmentették a gondatlanság vádja alól, miután otthagyták Natalie-t, hogy egyedül éljen egy lakásban, míg ők Kanadába költöztek. A 2014-ben szakított pár azt állítja, hogy Natalie egy szélhámos, aki becsapta őket, bekerült a családjukba, és azzal fenyegetőzött, hogy álmukban leszúrja őket, és megmérgezi a kávéjukat.

A The Curious Case of Natalia Grace (Natalia Grace különös esete) című sorozatban, amely május 29-én, hétfőn kerül képernyőre az Investigation Discovery (ID) műsorán, a család nyíltan mesél a megrázó megpróbáltatásokról. Egy kérdés azonban még mindig fennáll: ukrán árva volt-e a lány, vagy tényleg egy felnőtt törpe, ahogy a család állítja?

„Nem mondja el nekünk az igazságot arról, hogy ki is ő valójában, egy szélhámossal és szociopatával élünk együtt” – zokog Michael Barnett a nyitójelenetben.

A család megpróbáltatásai akkor kezdődtek, amikor 2010. április 26-án úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egy külföldi árvát egy floridai otthonból. Úgy gondolták, hogy otthont biztosítanak egy hatéves, rászoruló gyermeknek. Barnették álomélete azonban hamar rémálommá változott, amikor rájöttek, hogy Natalia Grace erőszakos és fenyegető veszélyt jelenthet – és az örökbefogadása utáni első éjszakák egyikén elkezdték megkérdőjelezni a valódi korát.

Miközben megfürdették Nataliát, Kristine vérfagyasztó sikolyt eresztett meg a fürdőszobából, amikor észrevette, hogy az általuk mindössze hatévesnek hitt kislánynak „teljes fanszőrzete van”. Ez magában foglalta annak felfedezését is, hogy a nő hónapokig titkolta előlük a menstruációját.

Natalia tagadta, hogy felnőtt, és lelkileg teljesen összetört, miközben ragaszkodott ahhoz, hogy soha nem verte át az indianai családot. Új szülei, Cynthia és Anton Mans megvédték őt, és kijelentették, hogy ő egy „igazi szerető lány”, és nem egy „felnőtt szociopata, aki gyermeknek álcázza magát”.





 





Ezeket olvastad már?
„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás