RETRO RÁDIÓ

„Erika és Józsi újra együtt vannak valahol” – férje öngyilkossága után holtan találták meg a miskolci édesanyát





Barlangi mentők találták meg a lillafüredi Molnár-sziklánál az eltűnt miskolci családanya holttestét. Férje vasárnap végzett magával.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.03.
Módosítva: 2023.05.03.
eltűnt család kutatás megtalálták keresés

Az egész ország kereste K. Erikát, azt a 69 éves miskolci családanyát, aki rejtélyes körülmények között tűnt el Miskolcról. Mint arról lapunk is írt, az asszony a családja tudomása szerint fodrászhoz indult április 26-án, szerdán, azonban oda soha nem érkezett meg.

Ebből a házból indult el április 26-án Erika – Fotó: É.M. / Boon

Férje és fia azonnal keresni kezdték, eltűnését a rendőrségen is bejelentették, Erika nyomát pedig több kutatócsapat is próbálta követni, azonban hiába. Gyermekük, Bálint külföldön dolgozik, de természetesen édesanyja eltűnésének hírére hazajött, és minden követ megmozgatott, hogy megtalálja édesanyját.

Eltűnt az anyukám. 8 órája ment el otthonról. Szépen kérem az összes ismerősöm, aki ismeri és esetleg látta valahol a mai nap folyamán, jelezze nekem vagy Apukámnak!

 – írta akkor az aggódó férfi, hozzátéve: az asszony telefonja és fontos, vérnyomáscsökkentő gyógyszerei nélkül indult útnak. 

Április 30-án vasárnap azonban szörnyű hír érkezett: Erika szeretett férje, József véget vetett életének, úgy tudni, hogy felakasztotta magát. Bár a férfi édesapja halála után teljesen összetört, utolsó pillanatig reménykedett benne, hogy anyukáját épségben megtalálják, szakadatlanul folytatta a keresését. Május 2-án viszont minden remény odaveszett, ugyanis a miskolci Molnár-sziklánál az ő holttestét is megtalálták a barlangi mentők. Lapunk úgy tudja, hogy Erika élettelen teste a sziklák alján feküdt, a mentőcsapatoknak a kövek alól kellett kiemelni a testet. 

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, annyi bizonyos, hogy sem Erika, sem József halálának esetében nem merült fel idegenkezűség gyanúja, így az asszonyt vagy szörnyű baleset érte, vagy pedig önkezével vetett véget életének.

Azt azonban a házaspár ismerősei elárulták, hogy a házaspár példás házasságban élt együtt már évtizedek óta, szeretetben nevelték fel fiukat, Bálintot is.

Szerették és tisztelték egymást, abban biztosak vagyunk. A szívünk szakad meg a történtek után, sem Erika, sem József, sem pedig Bálint nem érdemeltek ekkora fájdalmat

 – mondta a család egyik ismerőse. Hozzátette, hogy többen is úgy vélik, hogy József képtelen volt elviselni a súlyos terhet, melyet imádott felesége eltűnése jelentett, ezért vetett véget életének. Azonban azt találgatják, hogy mi történhetett Erikával:

– Sajnos tudjuk, hogy a Molnár-sziklánál már többen is végeztek magukkal, de nem zárható ki, hogy Erikát baleset érte, bár nem tudom, miért ment fel oda. Külsőleg úgy tűnt, hogy nem gyötrik gondok. De azt, mi történik egy ember lelkében, nem láthatjuk. Csak azt tehetjük már, hogy sok erőt kívánunk Bálintnak, és reméljük, hogy Erika és Józsi már újra együtt vannak valahol, ahogyan azt egész életükben is tették – ingatta a fejét szomorúan az ismerős. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 





 





Ezeket olvastad már?
Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Drasztikusan esett a csatorna nézettsége: melltartó nélküli, szexi híradósokkal növelnék a nézettséget – fotó!

Drasztikusan esett a csatorna nézettsége: melltartó nélküli, szexi híradósokkal növelnék a nézettséget – fotó!

„Budapest és köztem ez mindig is egy love story volt” – Szentkirályi Alexandra szenvedélyesen szereti szülővárosát, Budapestet

„Budapest és köztem ez mindig is egy love story volt” – Szentkirályi Alexandra szenvedélyesen szereti szülővárosát, Budapestet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás