Hiába küzdöttek az orvosok, elhunyt a fiatal, akit legjobb barátja gázolt el Nyírbátorban





Halála után családja felajánlotta szerveit, hat emberen segített a fiatalember. Egy napig küzdöttek életéért az orvosok, de nem tudták megmenteni Sándort, akit legjobb barátja gázolt el Nyírbátorban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.08.
Módosítva: 2023.05.08.
tragédia halálos baleset

Tragikus baleset történt péntek éjjel Nyírbátorban: egy száguldozó autós, aki éppen egy másik járművel versenyzett, elgázolt egy vétlen gyalogost. A hatalmas erejű ütközésben az autó bal első lámpája és a lökhárítója behorpadt. A vétkes sofőr autójából kiszállva látta csak meg, hogy áldozata a legjobb barátja volt. A 27 éves Sándor éppen hazafelé tartott, de a járda felújítása miatt át kellett mennie az út túloldalára, ekkor történt a tragédia. A mentők egy órán át próbálták újraéleszteni a fiatalt, végül stabilizálták az állapotát annyira, hogy kórházba lehessen szállítani. A fiatalember még szombaton is élet és halál között lebegett, az orvosok a végsőkig küzdöttek életéért, de súlyos koponya-, medence- és végtagsérüléseket szenvedett. Sándort, akit a legjobb barátja gázolt el Nyírbátorban, már nem tudták megmenteni, egy nap után elhunyt.

Hiába küzdöttek az orvosok, elhunyt a fiatal, akit a legjobb barátja gázolt el Nyírbátorban Fotó: Tények

Sándor édesapja végül Facebook-oldalán jelentette be a szörnyű hírt, hogy gyermeke elhunyt. 

Meghaltál, fiam, de hat ember életét megmentetted!

– írta ki oldalára hatalmas fájdalmát és azt, hogy fia szervdonor lett, a szerveivel másik hat emberen segített. 

„Drága szép gyermekünknek elvették az életét!” – írta az apa. A családtagok és ismerősök döbbenten állnak a történtek előtt. Mindenki jóravaló, kedves fiatalembernek ismerte Sándort, aki nem mellesleg jó barát is volt. „Isten nyugtasson, legyen könnyű neked a föld, angyalok vigyáznak rád, szíved a helyén volt, ami ritka” – búcsúzott egy ismerős. „Nyugodj békében, Sanyika bátyám! Pedig nem sok kellett, hogy hazaérjél” – írta a fiatalember testvére megtörten.

Hat embert mentett meg szerveivel Sándor Fotó: Tények

A gázoló sofőr 26 éves. „Drogos kutya, neki kellett volna meghalni, nekiment volna valaminek!” – írta az áldozat testvére első indulatában a gázolóról. A Nyírbátori Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás