RETRO RÁDIÓ

Nagyon pici, törékeny és gyenge: fotón a berhidai horrorbalesetet túlélő háromnapos Flóra

Meglátogathatta végre inkubátorban lévő, koraszülött kislányát a berhidai balesetet túlélő 21 éves lány. A kismamát még Flóra születése előtt elhagyta a gyermek apja, de a rákbeteg, fiatal nő nem haragszik.Megosztás
Szerző: KKP
2023.05.10. 16:30
koraszülött kismama látogatás baba

Csodálattal tekint koraszülött gyermekére a berhidai balesetet túlélő kismama. Bianka a császármetszés után két napig nem kelhetett fel, hogy gyermeke inkubátorához menjen, mert félő volt, hogy felszakad a műtéti heg. Szerda délután viszont az orvos a vizitet követően közölte vele: olyan szépen gyógyul a seb, hogy óvatosan ugyan, de már sétálhat egy kicsit a kórházon belül. Bianka számára nem volt kérdés, hova menjen először. Természetesen a háromnapos Flórát kereste fel.

Flóra születéséről közösségi oldalán is beszámolt Bianka

Nagyon pici, törékeny és gyenge. Sajnos emiatt még nem merték nekem ideadni, pedig nagyon szeretném már megölelni, hogy hallja a szívdobogásomat. Persze idővel erre is sort keríthetünk, most a legfontosabb, hogy mindketten jól vagyunk

– mesélte a fiatal lány, és kifejtette, szerinte csakis a Teremtőnek köszönheti, hogy sem a kisbabája, sem pedig ő nem vesztette életét a karambolban. A rákbetegséggel is küzdő Bianka eldöntötte: ha gürcölnie is kell majd a tisztes megélhetésért, megteremti a harmonikus körülményeket immár két kislánya számára. Még akkor is, ha már egyik gyermeke apjával sincs együtt.

„Már nem haragszom Flóra apjára sem, hiszen tudom, hogy rossz döntése elsősorban az ő vesztesége. Most sokkal komolyabb feladataim vannak annál, hogy energiám maradjon bárkire is haragudni.” 

Az Úr irgalmából úgy tűnik, hogy a méhnyakrákból is felgyógyulhatok! Amíg csak élek, hálás leszek neki! Amíg világ a világ!

 - magyarázta.

Boldogság: megfoghatta kisbabája ujjacskáit.

A fiatal nő felidézte a császármetszés körülményeit is. Otthon lett rosszul.

– Erősen vérezni kezdtem. Nagyon megijedtünk édesanyámmal, azt hittük, nagyobb a baj. Kihívtuk a mentőket, akik azonnal elszállítottak. Az orvosok közölték, hogy a babát mindenképpen a világra kell segíteni. Júliusban kellett volna megszülnöm, de megnyugtattak, hogy a koraszülöttség már nem jár maradandó károsodással. A kislányom 1 kiló 20 dekával született, de így is láttam, hogy mennyire gyönyörű! Boldog vagyok, hogy immár kétszeres anyának mondhatom magamat mondta Bianka.

 

Ezeket olvastad már?
Továbbra is szabadon garázdálkodnak a maszkos rablók Pilisvörösváron - videó

Továbbra is szabadon garázdálkodnak a maszkos rablók Pilisvörösváron - videó

Pénzmosás miatt is nyomoznak Karácsony Gergely Mozgalma ellen

Pénzmosás miatt is nyomoznak Karácsony Gergely Mozgalma ellen

Novák Katalin fontos dologról beszélt New Yorkban

Novák Katalin fontos dologról beszélt New Yorkban

Ő kezdeményezte a Lánchíd megépítését, ma 232 éve született

Ő kezdeményezte a Lánchíd megépítését, ma 232 éve született

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás