RETRO RÁDIÓ

Az állapotos Bianka túlélte a halálos balesetet, most az áldozat családja fenyegeti

A 21 éves, állapotos Bianka túlélt a múlt héten egy szörnyű, halálos balesetet. Most azonban ő és családja is félnek, az áldozat családja, aki a lányt vitte volna orvosságért, fenyegeti őket.Megosztás
Szerző: K.K.P.
Létrehozva: 2023.05.08.
halálos baleset tragédia túlélő

Bianka Down-szindrómás, szívbeteg testvérének volt szüksége egy speciális gyógyszerre, amit lakóhelyükön nem lehet megvásárolni, ezért a lány megkérte egy ismerősét, Gábort, hogy vigye el őt az orvosságért. Azonban már nem értek oda. Egy autó ugyanis áttért az ő sávjukba, és így frontálisan ütköztek Pétfürdő és Berhida között, Gábor pedig életét vesztette – írja a Bors. A lapnak sikerült utolérnie az egyébként veszélyeztetett terhes lányt, Biankát, aki csodával határos módon túlélte a balesetet, sőt, a babája is jól van. 

A balesetben a másik autó sofőrje is meghalt Fotó: Police.hu

Bianka a baleset után a Borsnak elmondta: szívből együttérez Gábor családjával, hiszen a férfit a barátjának tekintette.

Az Úr valamiért vigyázott rám és a születendő kislányomra, amiért életem végéig hálás leszek neki. Már van egy másik gyermekem is, őt is fel kell nevelnem

– nyilatkozta a veszélyeztetett terhes kismama. Azóta azonban döbbenetes dolgok történnek: a lányt és családját okolják a balesetért Gábor családtagjai, és fenyegetik őket. 

– Összesen tíz gyermekem született, a kisebbek még velem élnek, így öt kisgyerekről és Biankáról nekem kell gondoskodnom, és nekem kell nekik biztonságos otthont nyújtanom. Sajnos úgy tűnik, hogy nem mindenki lát bennünket Berhidán szívesen – mondta a lapnak Mónika, a lány édesanyja, aki azt is hozzátette: a tragédia óta rettegésben élnek. 
 

Az autók felismerhetetlenségig összetörtek Fotó: Police.hu

Gábor ismeretségi köréből folyamatosan kapjuk a fenyegetéseket. Közölték, hogy agyonvernek minket és ránk gyújtják a házat, valaki még olyat is üzent, hogy Biankához bemennek a kórházba és ledobják az emeletről, hogy ő és a baba is meghaljon. El akarnak minket üldözni az otthonunkból, de mi maradni szeretnénk, csak még nem tudjuk, ki fog bennünket megvédeni

 – magyarázta az elkeseredett családanya.

– Bianka próbált a helyszínen segíteni Gábornak, de nem tudott mit tenni. A szörnyű baleset miatt nem lehet őt okolni – szögezte le Mónika, a lány édesanyja. Testvére is nagyon aggódik. 

– Én nem ismertem az elhunyt férfit, mert a családom csak hat évvel ezelőtt költözött a berhidai bérelt házába, amikor én már külön éltem. Szörnyű azt hallanom, hogy az ártatlan édesanyámat és testvéreimet bántani akarják, innen, 240 kilométerről viszont nem tudok mit tenni. Lehet, hogy szabadságot kell kivennem, hogy odautazhassak hozzájuk! – fogalmazott. 


 

 

Ezeket olvastad már?
Botrány a temetésen: félmeztelen sztriptíztáncosnő mászott rá a halottra

Botrány a temetésen: félmeztelen sztriptíztáncosnő mászott rá a halottra

A legkisebb koporsók a legnehezebbek: 18 hónapos kisfiút találtak holtan

A legkisebb koporsók a legnehezebbek: 18 hónapos kisfiút találtak holtan

Horror a kórházi hullaházban: feléledt az egyik halott

Horror a kórházi hullaházban: feléledt az egyik halott

Megdöbbentő leleplezés: kilenc ufót rejtegetnek

Megdöbbentő leleplezés: kilenc ufót rejtegetnek

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás