Ez még a követőit is sokkolta: furcsa dolgot tett a taxiban egy nő - Videó!

A hölgy élvezte az utazást, pedig körülötte meghökkentő események zajlottak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.29.
veszélyes varjútámadás etetés

Izgalmas utazásban volt része nemrégiben egy repülőtéri dolgozónak. Abbie Cashman éppen egy taxiban ült és feltehetően a munkahelyére tartott, amikor érdekes dolgot vett észre az ablakon kinézve.

Taxi autó sablon
Furcsa dolgot tett a taxiban egy nő Fotó: Pexels

A hölgy eleinte nem akarta elhinni, de varjak repültek el mellettük. Néhány perccel később egy madár Abbiehez közel repült, amire a sofőr, Rory megkérdezte tőle, hogy megszeretné-e etetni.

Ez az én varjúm. Meg akarod etetni?

- kérdezte a taxis a hölgyet, aki habozás nélkül igennel válaszolt.

Ekkor Rory adott egy darab kekszet Abbie kezébe, majd lehúzta az ablakot és odanyújtotta a varjúnak a finom csemegét, aki elfogyasztotta azt. A nő ekkor ezután egy újabb kekszdarabbal kínálta meg a madarat, ám ekkor a sofőr figyelmeztette, hogy ha túl alacsonyan tartja a falatot, akkor a varjú megharaphatja az ujját. Abbie „őrült” élménynek nevezte a varjúetetést, a keksz megmaradt részét pedig elfogyasztotta.

A pokolból eltöltött naptól a legkedvesebb taxisofőrig, aki ezzel a vad varjúval aranyozta be a napomat

- írta a TikTok-ra feltöltött videójához Abbie.

A kommentelők többségének a tetszését elnyerte a videó, volt aki úgy fogalmazott, hogy ez egyszerre a legkaotikusabb és a legjobb dolog, amit valaha látott.

Mindenkinek utaznia kell Roryval, a taxisofőrrel, ez zseniális

- idézett egy másik hozzászólót a Daily Star.

@abbiecashman7 From having the day from literal hell to the SWEETEST taxi driver making my day with this wild crow who follows him🥲 literally couldnt not post it, thank you Rory🥹🫶🏻 #cork #taxi #crow ♬ original sound - Abbie Cashman

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás